Quaderns d\'estiu Castellnou Edicions

Què fem?

Pont penjant de Santa Caterina

  1. Home
  2. »
  3. Pont penjant de Santa Caterina
pont de Santa Cateria Rialp noguera pallaressa
pont de Santa Cateria Rialp noguera pallaressa
adreça:
Rialp Pallars Sobirà (el)
coordenades: 42.4449574 / 1.1362273

logo princesscamper 64

 

 

 

El Pont penjant de Santa Caterina de Rialp ja existia al s.XIX. Era un pas per creuar el riu, la Noguera Pallaresa, de l'antic Camí Ral que pujava de la Vall de Sort, passava pel mig del poble i després de creuar-lo continuava cap a França. Ara, segueix sent un pas per creuar el i accedir a l'altra costat de la riba per fer un passeig o excursió. Un deixem una ruta circular que puja fins el Castell de Rialp.

 

Pont penjant de Santa Caterina

Pont penjant de Santa Caterina

foto web pont Ajuntament de Rialp

Actualment el pont és un atractiu afegit al poble i creuar-lo per fer-hi un tomb pels voltants. Des del mateix nucli de Rialp es poden fer diferents excursions. Nosaltres us en destaquem dues de fàcils i familiars que creuen el pont penjant. A tocar del pont teniu un passeig taules de pícnic.

pont de Santa Cateria Rialp noguera pallaressa

  • Ruta familiar de Canerilla - 3 Km
  • Ruta familiar de Colinos - 4 Km.

 

El camí de Canerilla i el Castell de Rialp

Castell de Rialp

Com que hem trobat la ruta de Canerilla que passa pel pont i fa un tomb per Rialp deixem l'enllaç al wikiloc per si la voleu fer. En aquest cas l'excursió creua la Noguera Pallaresa primer pel pont de les Vernedes, passa pel Mirador dels Coloms i entra al poble pel pont de Santa Catalina per acabar pujant al Castell de Rialp. Veure ruta al wikiloc. El Camí de la Canerilla i castell de Rialp

 

Altres llocs d'interès