Què fem?

Passejada a Sant Pere Romaní des de Castellciuró

  1. Home
  2. »
  3. Passejada a Sant Pere Romaní des de Castellciuró
adreça:
àrea de lleure Castellciuró - Molins de Rei Baix Llobregat (el)
coordenades: 41.4125061 / 2.0270734

 

Us deixem una curta excursió que us acostarà fins la petita ermita de Sant Pere Romaní. L'itinerari està inclòs dins del Parc Natural de Collserola i comença des de la mateixa àrea de lleure de Castellciuró. D'aquesta manera podeu fer tres activitats des d'un mateix punt: fer un pícnic, veure el castell i fer una ruta. La passejada a Sant Pere Romaní transcórrer a tocar d’horts domèstics i pinedes de pi blanc. Ofereix bones vistes sobre el Baix Llobregat des del Turó del Mulei. Es recomana portar bon calçat, aigua a l’estiu, binocles i guies si voleu observar fauna i flora.

Passejada a Sant Pere Romaní

  • Distància: uns 4,8 Km
  • Temps: aproximadament 1 hora (des de l'aparcament de la Masia de Can Borrell)
  • Dificultat: fàcil
  • Tipus ruta: circular
  • Inici: àrea de lleure de Castellciuró

passejada a ermita sant pere romani

L'excursió fins l'ermita es pot fer més curta però no passa pel Turó de Mulei i no podreu gaudir de bones vistes. Si seguiu el wikiloc del Parc veureu que també podeu visitar la font d'en Manelet i si aneu més enllà la font de Can Bofill.

Ermita Sant Pere Romaní

Castellciuró passejada ermita de San Romaní

Actualment es conserva l’església romànica, de petites dimensions amb una torre de guaita adossada, potser del segle XVI. L’església es va restaurar a mitjan del segle XX. (+info)

Castellciuró

Castellciuró

Castellciuró

Castell situat d’alt d’un turó, molt proper al riu Llobregat i dins de la serra de Collserola, forma part del municipi de Molins de Rei, al Baix Llobregat. L'any 1949 va ser declarat Bé Cultural de Interès Nacional (BCIN).(+info)

Àrea de lleure de Castellciuró

Castellciuró

L'àre de lleure de Castellciuró disposa de 7 taules de pícnic. Us deixem l'enllaç de som de pícnic on podreu veure més fotos i descripció de com arribar-hi.

 

Altres llocs d'interès