Què fem?

Parc del Pinar de Perruquet

  1. Home
  2. »
  3. Parc del Pinar de Perruquet
adreça:
Passeig de Pau Casals, 105-107 Paltja de La Pineda - Vila-seca Tarragonès (el)

 

 

 

 

Parc del Pinar de Perruquet de Vila-seca és un parc de 2,5 hectàrees situat davant de la platja de La Pineda. Un espai natural amb una gran pineda per poder-hi passejar just davant de la platja. Ara s'ha renovat l'equipament amb nous aparells infantils presidits per una gran estructura en forma de Far. No seria estrany que a partir d'ara també se'l conegués com el Parc del Far de la platja de La Pineda. Al llarg del passeig marítim podreu gaudir de diferents equipaments des del parc dels Prats fins al parc del Pinar de Perruquet.

 

Parc del Pinar de Perruquet de Vila-seca

Parc del Pinar de Perruquet de Vila-seca

El Parc del Pinar de Perruquet està inspirat en els principals elements de la natura: el vent, la llum, l’ombra, la terra i l’aigua. Al Parc es pot veure aquesta força de la natura al llarg dels anys amb els pins pinyoners del pinar centenari i on pots trobar també una pèrgola que té un moviment sinuós en funció del vent dominant i la font lluminosa ornamental. L’aigua del mar i l’aigua del parc ens obsequien amb una sensació d’equilibri i benestar.

Parc del Far de la platja de La Pineda

Parc del Pinar de Perruquet de Vila-seca Parc del Far de La Pineda

Parc del Far de la platja de La Pineda

Està dedicada als més petits i està compost per dues grans estructures. Un peix manta-raya, que recorda el mosaic romà trobat a la vila romana de Cal·lípolis, i un Far, símbol de la tecnologia nàutica de la costa. L'acompanyen un parell de dofins i barques; una caseta de pescador i unes semiesferes que simulen els esculls que es poden trobar a la platja del Racó de la Pineda.

Els nous equipaments lúdics i esportius del passeig marítim de La Pineda

Parc del Pinar de Perruquet

Les noves àrees estan distribuïdes en cinc zones del passeig marítim de la Pineda, en concret des del parc dels Prats fins al parc del Pinar de Perruquet:

  • Zona 1. Parc Saludable d'entrenament funcional. S'ha instal·lat l'Streetworkout, on s'hi pot practicar la «Calistènia»
  • Zona 2. Parc Saludable de circuït d'obstacles. Idoni per a cursa d'obstacles.
  • Zona 3. Parc Saludable d'entrenament de força i cardio. És un gimnàs a l'aire lliure on es pot practicar qualsevol modalitat esportiva relacionada amb els gimnasos tradicionals.
  •  Zona 4. Parc Saludable d'entrenament de baixa intensitat. És un gimnàs pensat en dinamitzar també el col·lectiu de la població sènior amb una sèrie d'aparells de fàcil ús pel domini i manteniment de les habilitats motores.
  • Zona 5. Parc Infantil al parc del Pinar de Perruquet. Està dedicada als més petits.

La informació dels nous equipaments del passeig marítim de La Pineda de Vila-seca els hem recollit de l'article del Diari més digital de Tarragona.

 

 

+ activitats i rutes Tarragonès

+parcs infantils de Catalunya

 

INSTAGRAM