Quaderns d\'estiu Castellnou Edicions

Què fem?

Parc de la Torre d’en Dolça

  1. Home
  2. »
  3. Parc de la Torre d’en Dolça
adreça:
Vila-seca Tarragonès (el)

 

 

El Parc de la Torre d’en Dolça és un espai verd situat al costat mateix del Raval de la Mar, la carretera que uneix Vila-seca amb la Pineda. Aquest parc constitueix un important pulmó verd de gran utilitat social, esportiva i cultural i està dissenyat amb criteris de sostenibilitat. L'espai és ideal per fer una passejada per gaudir de l'entorn natural amb els nens. No us oblideu els prismàtics!

 

Parc de la Torre d’en Dolça de Vila-seca - La Pineda

Parc de la Torre d’en Dolça

Anomenat així per la torre que es troba al mig del parc, aquesta està integrada dins d’un parc natural de 37 hectàrees.

Què trobareu al parc?

Parc de la Torre d’en Dolça

  • L’espai alberga actualment restes d’una vil·la romana, antigues pedreres de soldó i construccions agràries com recs i marges de pedra seca.
  • S’hi han creat diverses llacunes artificials i zones humides amb macròfits on s’observen gran quantitat d’ocells migratoris i s’hi poden veure centenars d’arbres, com oliveres, garrofers, pins pinyoners i eucaliptus.
  • Circuit hípic que durant la Festa Major d’Hivern, en honor a Sant Antoni, acull les tradicionals curses de cavalls, declarades Element Festiu Tradicional d’Interès Nacional
  • Zones condicionades com a parcs de salut, podreu fer rutes a peu o en bicicleta i podreu descansar també en algun dels seus racons per tal d’agafar forces i continuar visitant la destinació.

 

 

+ activitats i rutes Tarragonès

+parcs infantils de Catalunya

 

INSTAGRAM