1. Home
 2. »
 3. MónNatura Delta de l’Ebre
adreça: Carretera del Poblenou del Delta a les Salines, s/n
adreça:
Amposta Montsià (el)
coordenades: 40.644256 / 0.7381183
Club Súper3: NO. Els menors de 5 anys entrada gratuïta.
tipus visita: visita lliure

 

 

 

MónNatura Delta de l’Ebre és un gran centre pensat per entendre i gaudir la màgia del Delta. La Fundació Catalunya La Pedrera ha restaurat els terrenys de les antigues salines de la Tancada, amb una superfície de 41,2 hectàrees. Així ha posat en relleu el valor mediambiental de la zona mitjançant diferents espais visitables i una proposta d’activitats lúdiques i didàctiques que permeten conèixer de prop el valor d’aquesta àrea de llacunes. Activitats familiars, activitats sota el nom de Visita del Menuts i les adreçades al públic en general.

 

 

MónNatura Delta de l’Ebre, activitats per gaudir de l'entorn en família

MónNatura Delta de l’Ebre plànol

Des de la Fundació es proposen diferents espais pensades per a tothom i en especials per als nens.

 • Espai Delta: entendre l'entorn amb els cinc sentit.  és el centre d’interpretació de MónNatura Delta de l’Ebre. S’ubica en un dels antics edificis de la Tancada i permet viure l’essència del Delta, els seus valors naturals i tradicionals.
 • Les salines: les salines, recreades a escala, amb l’objectiu d’explicar què són i quina finalitat tenen en aquesta zona del delta de l’Ebre. Aquestes salines es troben entre la zona de recepció i serveis, l’Espai Delta i l'aguait.
 • El Mirador: Molt a prop de l’Espai Delta se situa un equipament que acull un dels millors miradors de la zona per gaudir d’un entorn immillorable i conèixer les aus i l’entorn del centre (la llacuna de la Tancada i les antigues Salines de Sant Antoni). En aquest mateix equipament hi ha les aules didàctiques de MónNatura Delta.
 • L'aguait: L’aguait permet fer una observació de la fauna de les antigues Salines de Sant Antoni. És el lloc idoni per veure limícoles, xatracs, becs d’alena i gavines.
 • Zona de perxa: A l’embarcador de MónNatura Delta trobem les pontones, les barques de perxar típiques del Delta de l’Ebre. En aquest espai podem pujar a aquestes tradicionals barques i experimentar la navegació en aigües poc profundes.
 • Arts de pesca: En aquest espai s’hi troba una mostra de diferents instruments i eines de pesca tradicional al Delta de l’Ebre, els anomenats arts de pesca, com ara el rall, el gànguil, el bussó, el gamber i el tresmall.
 • Biodiversitat salina: La llacuna de la Tancada presenta una varietat d’ambients vegetals distribuïts en funció de les condicions de salinitat del substrat.

 

Què inclou l'entrada a MónNatura Delta?

 • Entrada tiquet immediata. Entradas al teu smartphone
 • Accés a l'embarcador i la perxa
 • Accés al centre d'exposicions i al resta d'àrees.
 • NO inclou visita guiada.

 

Activitats a MónNatura Delta de l'Ebre

MónNatura Delta lloguer de bicis

 

Visita dels Menuts: Aquesta visita familiar està pensada per a que els més petits de la família puguin gaudir de l'entorn de MónNatura Delta, i alhora descobrir la riquesa d'aquest espai.  Coneixerem la història del pirata de les salines EicTu XicMano, veurem aus fascinants com els flamencs i practicarem activitats tradicionals úniques del Delta de l’Ebre com tirar el rall o navegar amb pontona. (no inclòs en l'entrada i només en dates determinades)

El racó de l'ornitòleg: Consulteu activitats i propostes.

Activitats més enllà de MND: Es tracta d’activitats per fer en família i grups d'amics, que permeten aprofundir en el coneixement de la zona i de les seves tradicions i viure l’estada d’una manera lúdica i participativa. Pedalant pel Delta, navegar per l'Ebre, Mel i Sal...

 

Consulteu l'agenda de MónNatura Delta de l'Ebre per així gaudir més de la visita.