baner tram baix

Què fem?

Món La Bassa – Santuari d’animals

  1. Home
  2. »
  3. Món La Bassa – Santuari d’animals
adreça: Camí Vell de Sant Salvador (hi ha el trencant)
adreça:
El Vendrell Baix Penedès (el)
coordenades: 41.199858 / 1.539170

 

 

 

L'espai Món La Bassa és un santuari per als animals. Una associació sense ànim de lucre que, més enllà del seu projecte educatiu, continua rescatant vides diàries, acollint animals abandonats o rescatant-los de centres d’experimentació i explotació. Hi conviuen uns 480 animals de diferents espècies: oques, gallines, ovelles, cabres, porcs..., cadascun amb la seva història per explicar. La Bassa no és un ZOO, els animals que viuen aquí són lliures i protegits. El preu de l'entrada va destinat a la cura i menjar dels animals.

 

Món La Bassa - Santuari d'animals. La visita

Món La Bassa la visita

Des del web mama, què fem demà? han visitat aquest espai i el recomanen per anar-hi amb nens. Als nens els encantarà poder interactuar amb els animals que campen lliurement pel recinte. N'hi ha que estan en algun espai tancat però la majoria es troben en llibertat. Com a curiositat expliquen que cada animal té el seu nom.

Abans d'anar-hi es recomana consultar les seves xarxes socials per si tenen alguna cosa programada o està tancat per les visites.

 

Una Bassa de contes (dissabtes)

Dissabtes, pots venir i escoltar les històries dels seus habitants. Saps com va arribar el Fermin? Saps per què la Florita està tan feliç aquí? Qui son aquests viatgers intrèpids que han trobat el seu destí? Centenars d´habitants, milers d´històries, milions de paraules. Una bassa de contes és un espai educatiu i lúdic que fomenta el respecte i la convivència. Dissabtes d'11h i a les 12:30h. Una activitat a l’aire lliure i amb aforament limitat.  Consulteu preus.

Visites públiques al Món- La Bassa (diumenges)

Les visites per al públic en general es fan els diumenges al matí d'11:00 i les 13:00. Es tracta de visites guiades. Coneixereu els animals en un entorn natural i entrareu en contacte estret i respectuós amb ells.

La donació mínima per persona és de 5 €. La donació s’utilitza en benefici dels animals que viuen al Santuari d’Animals de Món- La Bassa.

Festes d'aniversari a La Bassa

Consulteu més informació al web.

 

granges amb nens

+Granges i Centres de recuperació d'animals

+activitats Baix Penedès

 

 

 

 

 

 

INSTAGRAM