Què fem?

Museu Pau Casals (en família)

  1. Home
  2. »
  3. Museu Pau Casals (en família)
adreça:
Av. Palfuriana, 67 - El Vendrell Baix Penedès (el)

 

 

 

El Museu Pau Casals està ubicat a la casa d’estiueig que Pau Casals es va fer construir a la platja de Sant Salvador, al municipi del Vendrell. La seva visita us permetrà descobrir la vida i el llegat humà d’un dels músics més importants del segle XX i alhora gaudir d’un espai històric amb vistes al mar mediterrani. Us deixem la informació per visitar el Museu Pau Casals en família. Qui era Pau Casals? Saps quin instrument tocava? Vols aprendre’l a tocar?

 

Museu Pau Casals en família

Museu Pau Casals en família

Situat a menys d’una hora de Barcelona i només a vint minuts de Tarragona, compta amb un magnífic jardí d’estil neoclàssic annex a l’edifici principal i amb serveis de botiga i restaurant. El museu ofereix una programació estable d’activitats i exposicions dirigides a tots els públics durant tot l’any.

El Museu es pot visitar de manera lliure, en grup, en família, virtual o fent una activitat educativa pensat per a escoles. En aquest article us mostrem com és la visita en família, que us permet apropar-vos a la figura de Pau Casals d’una manera didàctica i atractiva. El Museu és un equipament certificat amb el segell de Turisme Familiar i ofereix serveis adaptats a les necessitats de les famílies amb nens. El seu entorn permet gaudir amb els nens de grans espais a l’aire lliure, com el jardí i la platja de Sant Salvador.

La visita al museu en família

Museu Pau Casals en família

La visita familiar es una proposta dinamitzada i atractiva conduïda pel Robert, un músic amic del Pau Casals. Ell us mostrarà qui era el mestre i per què estimava tant la música i la seva terra. Per acabar coneixereu de ben a prop el seu millor amic, el violoncel, i aprendreu a tocar-lo! Us animeu a ser músics per un dia?

El Museu amb nens

Museu Pau Casals en família

Entrada gratuïta: menors de 8 anys, subscriptors de Cavall Fort i menors de 12 anys amb el carnet de família nombrosa.Entrada reduïda: 5 € (menors acompanyats a partir de 9 anys). El restaurant del museu ofereix menús infantils. Consulteu per si hi ha alguna variació en les condicions i preus.

Casals educa

AQUÍ teniu les propostes educatives d'activitats i visites per a escoles.

 

 

Altres llocs d'interès

sortir amb nens BAIX PENEDÈS

+ Museus per anar amb nens