1. Home
  2. »
  3. Fundació Joan Miró
adreça: Parc de Montjuïc, s/n
adreça:
Parc de Montjuic, s/n Barcelonès (el)
coordenades: 41.3686344 / 2.1576622

 

 

 

La Fundació Joan Miró va ser creada pel mateix artista amb un fons inicial constituït majoritàriament per la seva col·lecció privada. Vols descobrir els colors i les figures de l'artista? Pots trobar-hi més de 8.000 dibuixos, 217 pintures, 178 escultures i un bon nombre de ceràmiques, tapissos i altres treballs gràfics. S'hi fan nombroses activitats i tallers de caire familiar i adreçades a nens i el món escolar.

 

Fundació Joan Miró

La seva voluntat fou la d’establir a Barcelona un espai mironià de referència internacional. Impulsar la recerca i els estudis sobre Miró i sobre l'art contemporani posant en valor el seu fons.

Fundació Joan Miró terrat

La Fundació està ubicada a Montjuic, en un edifici projectat per Josep Lluís Sert. És un dels pocs exemples de museus del món en què artista i arquitecte estableixen un diàleg de complicitat entre l’obra i els espais que l’acullen. La Fundació permet fer un recorregut a través dels paisatges vitals i artístics Miró, establint un diàleg enriquidor amb altres artistes dels segles XX i XXI.

  • Descobreix el món de l'artista català Joan Miró.
  • Explora una gran col·lecció de pintures i escultures modernes i contemporànies.
  • Gaudeix de vistes increïbles de la ciutat de Barcelona.

 

L'artista és conegut per la seva particular cosmovisió i l'ús de colors vius combinats amb formes orgàniques. Miró és una de les figures més influents del món de l'art. La seva obra es composa de pintures, escultures, murals i ceràmiques.

El 1968, el mateix Miró va tenir la idea de crear la Fundació, amb l'objectiu d'establir a Barcelona un centre reconegut internacionalment per atraure més artistes joves cap a l'art contemporani. Fidel a la idea original, la Fundació compta amb un espai (l'Espai 13) dedicat a l'obra de joves artistes experimentals, a més d'una enorme col·lecció d'obres de Miró. Actualment, el museu de la Fundació Joan Miró conté més de 15.000 peces d'art.

 

Espai famílies a la Fundació Joan Miró

Zona de descans, reflexió i participació per a totes les famílies. Un lloc per a totes les edats on explorar i crear. La programació per a famílies inclou activitats i experiències diverses. Miró, les exposicions en curs o l'entorn proper són estímuls que busquen connectar amb les inquietuds de cadascú i afavorir una relació personal amb l'art, així com també contribuir a la socialització i a l'aprenentatge compartit.

 

Què s'inclou l'entrada al museu Fundació Joan Miró?

  • Accés sense cua a la Fundació Joan Miró
  • Lliurament d'entrades immediat. Entrades a l'smartphone