Què fem?

Miradors dels avions i Spotters al Prat

  1. Home
  2. »
  3. Miradors dels avions i Spotters al Prat
fem d'observadors d'avions!
fem d'observadors d'avions!
fem d'observadors d'avions!fem d'observadors d'avions!
web:
adreça:
El Prat Baix Llobregat (el)

 

 

 

Els miradors d’avions del Prat, a la carretera de la platja, ens permeten conèixer i familiaritzar-nos amb la gran diversitat d’avions que arriben a l’Aeroport. A la zona del Delta també trobareu diferents punts on poder fer d'spotter, és a dir, d'identificadors d'avions. Ara bé, el mirador dels bancs, situat al Camí de la Bunyola i a prop de l'aparcament del Mirador del Lluquer és el més popular i concorregut. Els bancs, la plataforma elevada i la proximitat de l'aeroport fa que sempre hi hagi moviment.

 

Miradors dels avions i Spotters al Prat

Si voleu descobrir diferents punts on poder fer una bona observació dels avions l'Associació Spotters els tenen localitzats en un mapa.

spotters al prat

anar pàgina de Google creada per Spotters el Prat

Mirador dels avions del Prat

Mirador dels avions del Prat

Mirador dels avions del Prat

Plataforma elevada a tocar del Mirador de les cadires al peu teniu cartells amb el nom dels diferents avions que es poden arribar a veure.

Camí de la Bunyola

S'hi pot arribar amb cotxe, nosaltres hi hem anat a peu des del Parc Nou seguint el Camí de la Bunyola.

Al Delta s'hi pot anar per molts motius, per veure avions però també per gaudir de la xarxa d'espais naturals protegits. Disposats en punts estratègics per fer una bona observació de les aus i altres animals trobareu punts elevats o miradors. Aquests, també us poden servir per veure venir o marxar els avions. Miradors dels avions us convertiu en Spotters al Prat, podeu observar-hi des d'ocells mecànics com avions a aus que nien, passen o descansen al Delta.

 

Fundació Parc Aeronàutic de Catalunya a l'Aeroport del Prat

Fundació Parc Aeronàutic de Catalunya

I si voleu veure més avions a l'aeroport teniu la col·lecció d'avions de la Fundació del Parc Aeronàutic de Catalunya. Visites els caps de setmana, consulteu l'enllaç.

 

Aparcament de Can Tet

L'aparcament de Cal Tet, a tocar del Mirador dels avions, serà zona d'estacionament regulat en superfície els caps de setmana i festius, en horari de 09 a 21 h, sense limitació horària. (veure info)

 

Fundació Parc Aeronàutic de Catalunya

Fundació Parc Aeronàutic de Catalunya

La Col·lecció i Exposició Històrica de la FPAC al Centre Cultural Aeronàutic de l’Aeroport de Barcelona-El Prat es pot visitar els dissabtes i diumenges de 10:00 a 13:30. Visites Guiades per a Escoles i Grups en dies feiners en que no hi hagi activitats programades per AENA, S.A. Veure AQUÍ més informació.

Veure el PAC, jornades de portes obertes a l'aeroport de Sabadell de la Fundació.

 

+ activitats i rutes pel Baix Llobregat

+ el Delta del Llobregat

 

 

INSTAGRAM

 

 

 

etiquetes: