Què fem?

Gorgues de Canet d’Adri

  1. Home
  2. »
  3. Gorgues de Canet d’Adri
adreça:
Canet d'Adri, Gironès (el)

 

 

 

Les gorgues de Canet d'Adri és un indret curiós d'origen volcànic. Les gorgues estan ubicades a la petita població de Canet d'Adri, un municipi de la comarca del Gironès que es troba a 15 Km de Girona en direcció a la població de Les Planes d'Hostoles i un cop passat el poble de Sant Gregori.

El seu origen volcànic dóna singularitat a l'indret. La lava solidificada i erosionada per l'aigua ha confeccionat un atractiu paratge ple de petits estanys i gorgues. Cal anar amb calçat còmode ja que les roques poden estar humides i relliscoses. Una ruta molt atractiva per fer amb nens; corriols, ponts i camins amb força vegetació. De camí a les gorgues trobareu un antic molí d'aigua. L'itinerari us portarà per ponts de pedra i passeres de fusta on l'exuberant vegetació li dóna un encant especialment màgic i quasi salvatge. Seguiu les informacions dels panells informatius de color verd.

 

Gorgues de Canet d'Adri. Itinerari

Gorgues de Canet d'Adri

  • L'excursió comença a l'església de Sant Vicenç de Canet d'Adri, situada a la sortida nucli de la població
  • cal anar en direcció a Adri a toca del restaurant La Sala.
  • Travessar la carretera i girar a la dreta, seguint les indicacions del camí de la Font de la Torre (uns 10 minuts caminant)

Gorgues de Canet d'Adri

  • S'arriba a les restes de l'antic Molí de la Torre, on podreu veure l'antiga sínia d'aigua, la resclosa i dos antics ponts de pedra. Resseguir l'itinerari, passant pels ponts i passeres de fusta
  • hi trobareu els refrescants i atractius gorgs d'aigua (actualment no us podeu banyar)
  • podeu seguir i fer la volta al parc *

Gorgues de Canet d'Adri

*Nota des de Petites rutes: Hem intentar fer una ruta recomanada, circular de 6 kms, que travessa un turó origen volcànic. Tot i que semblava una excursió senzilla no la recomano, en primer lloc perquè no està gens ben indicat i en segon perquè no hi ha cap ombra si fa molta calor.

Gorgues de Canet d’Adri

 

ATENCIÓ !!!

L’Ajuntament de Canet d’Adri prohibeix el bany a tot el recorregut de la riera de Canet i especialment al Paratge de la Font de la Torra. veure informació

 

Altres llocs d'interès

 

INSTAGRAM

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

etiquetes: