Què fem?

Camí de Ronda Es Cards a Es Codolar a Tossa de Mar

  1. Home
  2. »
  3. Camí de Ronda Es Cards a Es Codolar a Tossa de Mar
adreça:
Carrer es Cars, Tossa de Mar, Selva (la)

 

 

 

L'itinerari del Camí de Ronda Es Cards a Es Codolar a Tossa de Mar és una bonica ruta de la Costa Brava. El tram segueix el GR-92 amb forces desnivells que caldrà vèncer per corriols i escales. Encara que pot tenir un cert grau de dificultat i cal anar en compte, resulta sempre recomanable. Un paisatge costaner abrupte i espectacular amb els penya-segats. La part que s'endinsa al bosc de pins i suredes és molt agradable de fer. Aquí trobareu diferents miradors. Una ruta lineal i curta que es pot fer tot xino-xano amb nens.

Camí de Ronda Es Cards a Es Codolar a Tossa de Mar. Itinerari

La sortida comença a Es Cards d'aquesta manera el recorregut es fa des de l'interior fins a la platja. D'aquesta manera podreu tenir una visió des de diferents punts de vista del magnific Castell de Tossa de Mar i de les seves muralles.

  • Sortir des de Es Cards en un tram que transcorre entremig del bosc.
  • Al llarg del camí es troben diversos miradors, alguns són plataformes elevades que permeten contemplar el paisatge o descansar en els seus bancs.

Camí de Ronda Es Cards a Es Codolar a Tossa de Mar

foto Ajuntament Tossa de Mar

  • Seguir el camí fins arribar a les escales que porten a la cala de Es Colar. Una fantàstica vista de la cala des de dalt de les escales us permetrà comprovar la bellesa del paisatge presidit per l'imponent castell.
  • Es Codolar és una cala petita que es troba just al darrera de l'imponent castell i la muralla que envolta a l'antiga vila.
  • La cala comunica amb l'anomenat Portal del Socors, un dels carrers més animats i concorreguts de la vila. El carrer està ple de botigues i restauració.

De tornada, prop d'Es Cards, us podeu desviar una mica per acostar-vos fins a la Torre des Moros. Una torre circular que feia funcions de torre de guaita durant l'època del pirates. Tornar pel mateix camí, deixant la platja enrere i enfilant escales amunt fins tornar a endinsar-nos al bosc.

 

 

 

INSTAGRAM

 

 

Save

Save

Save