Activitats estiu

Què fem?

Bosc de Palomera

  1. Home
  2. »
  3. Bosc de Palomera
adreça:
Pista del Coll de la Trapa a Coll de Pradell Km 4 - Saldes Berguedà (el)
coordenades: 42.2083918 / 1.7453553

 

 

L'excursió pel Bosc de Palomera de Saldes és una ruta de natura amb magnífiques vistes del Pedraforca. L'itinerari s'ha dividit en tres rutes anomenades “Riera Salada”, “Bosc de Palomera” i “Fauna de Palomera”. El recorregut més llarg, que inclou els tres sectors, es fa en poc més de dues hores i segueix les marques de color taronja. Ruta familiar i circular que disposa de diferents panells explicatius del paisatge i de la zona on us trobeu. Creuareu la Riera Salada pel pont penjant.

Bosc de Palomera a Saldes

Bosc de Palomera a Saldes

Itinerari de medi natural de Palomera

L'excursió comença des de la zona de la Palomera o Pleta de la Vila, a la carretera de Coll de Pradell. Teniu diferents punts on aparcar el cotxe que disposen de taules de pícnic. Una mica més amunt, on hi ha Parc d'aventures de Palomera o "Pedraforca Parc Aventura", comença la ruta.

Bosc de Palomera a Saldes

Us deixem el mapa i la descripció que fa de la ruta l'Ajuntament de Saldes. La línia lila del mapa correspon a l'itinerari taronja que es el que es descriu. El recorregut més llarg, que inclou els tres sectors, es fa en poc més de dues hores. Trobareu diferents marques de diferents colors, heu de seguir sempre les taronges.

Riera Salada de Saldes

Bosc de Palomera a Saldes

El pont penjant que travessa la Riera Salada, que dona nom al poble de Saldes i on podem trobar algues pròpies de medis marins, d’aquí l’aspecte tèrbol de les seves aigües només de néixer.

 

Altres llocs d'interès

excursions pel Berguedà amb nens

 

 

 

 

etiquetes: