Què fem?

Bas de Màgia a la Vall d’En Bas

  1. Home
  2. »
  3. Bas de Màgia a la Vall d’En Bas
adreça:
La Vall d'en Bas Garrotxa (la)

 

 

 

Bas de Màgia a la Vall d'en Bas és una manera lúdica i diferents per conèixer un territori especial i fascinant. Descobrireu bonics racons de la mà dels personatges màgics que l’habiten, dels relats que s’amaguen en els seus paisatges. L'app està pensada per seguir-la en família amb nens i per a tot tipus de públic. Podreu conèixer les seves tradicions i gaudir dels seus productes artesans i la seva gastronomia. Una experiència única i atractiva per fer en família. Activitat gratuïta.

 

Bas de Màgia a la Vall d’En Bas per descobrir en família

Bas de Màgia a la Vall d’En Bas logo

Per descobrir tots els racons de la Vall d'en Bas primer us heu de descarregar l'app.

  • Hi trobareu 7 rutes, 7 pobles i un munt de sorpreses i premis. Trieu qualsevol de les aventures Bas de Màgia i localitzeu el punt d'inici de la ruta. Per trobar-lo us podeu ajudar del mapa de l’app. Es recomana activar el GPS.
  • Totes les rutes tenen el seu encant per això es recomana fer les 7. Aneu completant el llistat de proves i suma punts per poder obtenir premis i descomptes en els establiments, els comerços artesans i les activitats a la Vall.
  • A partir de gener de 2019, una vegada descarregada l'aplicació Adventuriq, es necessita un codi pin o bé un QR per entrar a Bas de Màgia: Codi Pin per entrar al joc: 292602065 (consulteu la web per si hi ha canvis).

Bas de Màgia a la Vall d’En Bas mapa

mapa de l'activitat Bas de Màgia Vall d'en Bas

A més del públic familiar, el joc també està pensat per a grups escolars. Seguint amb la línia de la ludificació dels continguts pedagògics, es treballen diverses competències transversals, com el treball en equip i el pensament analític, i instrumentals, com l’orientació o la comprensió oral, entre altres.

 

Altres llocs d'interès