Collage amb llegums oca
| | |

Mosaics amb llegums

Imagina, imagina!

Avui us portem dos tipus de mosaics amb llegums pintats. Els dos models us permeten jugar amb formes i colors per crear imatges ben diverses. Es poden fer des de paisatges a representació d’animals, estampes tardorenques… Els nens poden anar enganxant lliurement els llegums i fer un estampat o mandala de manera lliure o dibuixar prèviament el que volen treballar. Es pot aprofitar els colors naturals de cada llegum, tenyir-les prèviament o pintar-les un cop enganxades. Reserveu un bon grapat de mongetes, cigrons o llenties seques !

Mireu com fer un collage amb codis de barres o retallant papers de diaris fent collage d’animals.

Mosaics amb llegums pintats

Imagina, imagina!

veure font original

En aquest cas, aquest mosaic amb mongetes, cigrons o llenties, s’ha inspirat amb els animals que apareixen a la pel·lícula Les aventures del Doctor Dolittle, en la versió protagonitzada per Robert Downey Jr.  A l’enllaç trobareu el pas a pas de com fer l’oca, també hi trobareu el model d’altres animals.

Imagina, imagina!

  • Només necessiteu un tros de cartó on fer el dibuix i enganxar els llegums.
  • Pintures de colors per decorar els animals.
  • Cola que enganxi bé.

No us quedeu aquí, partint d’aquests models dibuixeu animals, objectes o personatges que us agradin i feu un collage ben original i personal. Una mandala plena de colors, geometries artístiques, un paisatge… o podeu escriure un el vostre nom amb mongetes o cigrons. Aquests mosaics amb llegums els hem trobat molt visuals gràcies als colors i a la simplicitat de les siluetes.

 

mosaic aprofitant els colors naturals dels llegums

Imagina, imagina!

Estampa tardorenca aprofitant els colors naturals dels llegums. (foto)

 

+ manualitats per fer amb nens

+ models collage i mosaiscs a Pinterest

 

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *