| | | |

Collage retallant codis de colors de les caixes de cereals

totnens-collage-etiquetes-caixa-cereals1

La manualitat que us presentem avui és un collage. Un collage retallant codis de colors de les caixes de cereals, arrós, pasta, sabó… o qualsevol altre producte que utilitzeu a casa. Per aconseguir un collage tan acolorit com aquest necessiteu retallar la part de les caixes on apareguin els codis en forma de colors, com els que veieu a la foto. Amb els retalls podeu fer una ciutat plena de gratacels, la silueta d’un animal, un paisatge… tot combinant colors.

 

Collage retallant codis de colors de les caixes de cereals

Per fer aquest tipus de manualitats es necessita, com a mínim, un bon grapat de retalls- Per això us caldrà preparar aquesta activitat amb una mica de temps. Us caldrà anar retallant i recollint les peces de colors que necessitareu. Segur que als nens els hi agrada el fet de fer de recol·lectors, poden demanar caixes buides als avis, amics, veïns…

totnens-collage-etiquetes-caixa-cereals2veure font original

En un primer moment els nens, i sempre depenent de l’edat, poden retallar les caixes i guardar tots els retalls en el calaix de les manualitats.

totnens-collage-etiquetes-caixa-cereals4

Manualitat de retallar i enganxar

Un cop ja es tinguin els retalls suficients per fer un collage caldrà retallar amb més precisió cada peça. Si els nens són petits ho podeu fer vosaltres. Si els nens ja saben fer servir un cúter els podeu deixar a ells el retall mil·limètric de cada peça. Feu-ho sobre d’una superfície adequada.

totnens-collage-etiquetes-caixa-cereals3

I ara ve la part divertida, enganxar les peces en una cartolina per fer la vostra composició. En aquest model s’ha escollit fer una ciutat de gratacels de colors.

 

Bona feina !!!

+ manualitats amb cartró

 

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *