|

Les col·leccions de micu micu per al bebè

 

totnens-marca-micu-micu8

micu micu és un dels referents en tèxtil per a nadons. Dissenys originals, simples  i creatius que aporten una mirada actual i elegant als complements tèxtils per a nadons. Un estil molt còmode basat fonamentalment en l’elecció d’una matèria primera qualitat, com és el cotó orgànic, un procés productiu artesanal – de proximitat-, i en un control del seguiment sense intermediaris, fets que li donen el segell de qualitat a tots els seu articles. L’elecció dels colors de les seves peces també és tret distintiu de la marca, colors bàsics, suaus i neutres que ajuden a crear col·leccions especialment atractives.

Les mantes reversibles de micu micu

totnens-marca-micu-micu4

Segurament les mantes reversibles per a nadons són el producte estrella de la marca. Fabricades 100% en cotó orgànic són antial·lèrgiques i la seva mida les fa ideals tant pels bressols com per portar al cotxet. Les mantes bàsiques són d’un sol color i tenen un dibuix en relleu. Les mantes de col·lecció són de dissenys molt originals i moderns.

totnens-marca-micu-micu2

Mireu la nova col·lecció de mantes reveribles de micu micu, són molt atractives, balenes, pinyes, triangles, núvols teniu on escollir. Tenen una mida molt complerta 90 x 95 cm.

Roba per al nadó de micu micu

totnens-marca-micu-micu3Pijames d’una sola peça amb diferents models, tots són de cotó orgànic i disposen d’obertures amb clics per fer-los més pràctics alhora de canviar el bolquer.

totnens-marca-micu-micu9

Pacs per a nounats formats per un gorra, la jaqueta, el pantaló i la bossa. Els podeu triar en diferents dissenys i colors. Tots són de cotó orgànic i antial·lèrgic, talles 1 mes o 3 mesos. Resulten ideals com a regal per a bebès.

totnens-marca-micu-micu5

Pitets i bandanes per a nadons de micu micu

totnens-marca-micu-micu7

Pitets grans i pitets rodons micu micu de cotó amb un pràctic velcro per ajustar-les als bebès, ideals fins els 12 mesos. Es poden rentar a màquina i posar a la assecadora.

La bandana de micu micu ésreversibles, estan confeccionades amb cotó i incorporen un tractament especial per fer-les encara més suaus.

 

+info micu micu

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *