| |

Les joguines sostenibles de Les Jouets Libres

totnens-joguines-les-joulets.libres3

Les Jouets Libres és una botiga online de jocs i joguines sostenibles de fusta. Joguines i jocs de disseny molt atractives que estimulen la creativitat i el joc dels més petits. Els jocs estan dividits en quatre grups; Bitlles, Estratègia, Cartes i Woody, tots són jocs moderns i molt atractius i permeten als nens fer canvis en la manera de jugar, adaptant o reinterpretant les normes i facilitant-los, així, el seu aprenentatge creatiu. La majoria dels jocs contenen bonics adhesius que el nen a d’enganxar a les peces de fusta abans de començar a jugar, d’aquesta manera el nen ja comença el joc en la mateixa creació. Per facilitar que el nen pugui dur el joc allà on vagi venen acompanyats d’una bossa de cotó orgànic on es poden guardar i transportar.

Woody, el joc de fer punt que va vestir les ovelles

Woody és el nom que se li ha donat a aquesta singular ovella. Es tracte d’un joc molt original i atractiu on el nen va i ve entre es forats d’ovelles enfilant la llana amb l’ajut d’una agulla. Un joc emocional d’oci creatiu que exerceix la paciència i la motricitat fina del nen.  Un cop acabada de vestir l’ovella aquesta es converteix en una peça de decoració per a l’habitació infantil. Podeu triar entre tres colors de llana.  

totnens-joguines-les-joulets.libres1

 

 

Els originals  jocs de bitlles de Les Jouets Libres

totnens-joguines-les-joulets.libres7Tots els jocs estan fets a mà i contenen peces de fusta, adhesius i instruccions. A partir del clàssic joc de bitlles els nens poden crear i ambientar els jocs al món de la hípica, el futbol, boleres. Trobareu diferents dissenys de jocs.

Els jocs d’estratègia de fusta de Les Jouets Libres

totnens-joguines-les-joulets.libres5El Tik Atak un joc de tres en ratlla amb cracs que han d’atrapar puces (a partir de 4 anys).  A cour du Roi,( la cort del rei víking) Una mena de joc d’escacs on podreu reviure les fantàstiques batalles als víkings, on cada peça és un personatge únic: el Rei, la Reina, Boig del Rei, el Cavaller i la Torre; tot això acompanyat d’un soldat fidel arribar per lluitar. (veure més model a la web).

Abans de començar a jugar s’han d’enganxar els adhesius.

Els originals jocs de cartes de Les Jouets Libres

totnens-joguines-les-joulets.libres6

Tan és quin joc de cartes trieu el Kaput, Pic Assiette, Les 4 Saisons, Mistigri o Shifumi, els nens s’ho passaran molt ve jugant-hi. Jocs de cartes a  partir de 3 anys . Shifumi és una mena de joc pedra, paper tisores; Les 4 Saisons un primer conjunt de 7 famílies per explorar les estacions, PicPlate permet l’aprenentatge de “menjar bé” Kaput i permetrà als nens a no tenir por del llop ferotge.

+info Le Jouets Libres

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *