jornades europees patrimoni 20209, 10 i 11 d’octubre 2020

 

Jornades Europees de Patrimoni

  • Població: a 181 municipis del territori
  • Lloc: diferents espais, segons activitat i població
  • Data: 9, 10 i 11 d’octubre 2020
  • Horari: veure programa
  • Preus:
  • Organitzat: Patrimoni GENCAT

 

Jornades Europees de Patrimoni JEP 2020

Enguany, el tema proposat pel Consell d’Europa per celebrar Jornades Europees gira a l’entorn del binomi patrimoni i educació en un sentit global que va més enllà del públic escolar. Una visita guiada, un taller o una exposició temporal, entre molts altres, són elements de mediació patrimonial que permeten la transmissió del nostre llegat a la societat, des del present, amb una mirada al futur.

Seguint aquesta línia, presentem l’activitat didàctica “Desperta el Patrimoni” que posem a disposició de tots els participants de les JEP 2020. Una activitat de creació de models 3D a partir de la fotogrametria, adaptable als diferents espais patrimonials, que s’acompanya d’una guia didàctica. Per participar-hi consulta aquest enllaç.

 

Agenda de les Jornades Europees de Patrimoni

Trobareu més de 400 propostes arreu de Catalunya per gaudir del patrimoni cultural de Catalunya els dies 9, 10 i 11 d’octubre.

Entra i tria la teva activitat!

Et facilitem la teva tria a través d’un mapa amb les activitats geolocalitzades i l’agenda per províncies.

 

*Totes les activitats es duen a terme amb les pertinents mesures sanitàries

*En el cas que les Jornades Europees de Patrimoni 2020 no es puguin celebrar amb normalitat per causa de restriccions de mobilitat o altres possibles mesures de prevenció sanitària, l’organització ho comunicarà a través d’aquest web i dels canals habituals de patrimoni.gencat. 

 

 

+info Patrimoni GENCAT

veure + Fires i Festes