fem un sorral amb una estanteria

Si sou una mica manetes i us agrada donar una segona oportunitat a mobles vells mireu què us portem. Fem un sorral amb una estanteria vella que no feu servir per tenir una zona de joc per als més petits. Jugar amb la sorra resulta sempre divertit i amb aquesta caixa d’emmagatzematge els nens ho tindran tot a mà, sorra i estris per jugar. Si li poseu una tapa, com en l’exemple, quedarà tot més recollit.

 

fem un sorral amb una estanteria que no feu servir

fem un sorral amb una estanteria amb tapa

fem un sorral amb tapa per tenir-ho tot ben guardat

El model l’hem trobar al web The homes I have made i si seguiu l’enllaç veureu com fan el sorral pas a pas. En aquest cas el sorral està molt treballat ja que primer desmunten l’estanteria per pintar-la de diferents colors. Depenent del lloc on el vulgueu posar podeu protegir la fusta amb pintura especial d’exterior.

Cal assegurar que quan munteu el sorral les fustes estiguin ben juntes per evitar escapament no desitjat de la sorra fina. Al web veureu que han fet un parell de forats al fons del sorral que funciona com a drenatge per si la sorra es mulla.

Fa temps us mostràvem com fer un sorral i mini piscina amb tubs de PVP. En aquest cas al utilitzar peces de plàstic té l’avantatge que es pot fer servir aigua i ja sabeu que als nens els hi encanta fer pastetes.

 

A jugar !!!

+ Fem i juguem !