Fas 6 anys Tria un llibre

Torna la campanya del Departament de Cultura de la Generalitat, Fas 6 anys Tria un llibre. Els nens que han fet o faran 6 anys durant aquest 2021 rebran a casa una targeta -amb valor de 13€- per bescanviar-la per un llibre a les llibreries adherides. L’objectiu de la campanya és la de fomentar els hàbits lectors del més petits. I, una manera d’implicar al nen en la lectura és que entrin i remenin a la llibreria per escollir-ne un. Engrescant-lo, així, a que comenci, si encara no ho han fet, la seva pròpia biblioteca. Al final del post trobareu l’enllaç de totes les llibreries adherides.

 

La targeta es podrà bescanviar del 15 d’octubre al 30 de novembre de 2021

 

 

Fas 6 anys Tria un llibre. Més informació

Fas 6 anys. Tria un llibre

  • Fas 6 anys Tria un llibreLa campanya arribarà a 75.327 nens de tot Catalunya que podran anar a les 429 llibreries de tot el territori que s’hi han adherit. Per als nens que no els sigui possible desplaçar-se a bescanviar la targeta per un llibre ho podran fer a través de www.libelista.cat.
  • Si no heu rebut la targeta haureu d’enviar un correu abans del 30 de novembre del 2021. Indiqueu les dades del nen: nom, cognoms, adreça completa, a fas6anys@gencat.cat i us faran arribar un codi per a poder realitzar el bescanvi.. Al correu cal posar  “targeta no rebuda”.
  • L’import del cupó és de fins a 13€. En cas que l’import del llibre escollit sigui superior haureu d’abonar la diferència a la llibreria.
  • El cupó s’ha de bescanviar per un llibre de temàtica infantil.
  • Només es pot comprar 1 llibre per cupó.
  • En els llibres d’imports inferiors no s’abonarà la diferència.
  • El bescanvi del cupó s’haurà de fer en una de les llibreries adherides a la campanya.

 

Llibreries adherides a la campanya Fas 6 anys Tria un llibre

Fas 6 anys Tria un llibreLlibreries Barcelona

Llibreries Tarragona

Llibreries Lleida

Llibreries Girona

Llibreria on-line (Libelista)

 

Fas 6 anys. Tria un llibre és una iniciativa impulsada pel Departament de Cultura en col·laboració amb el Gremi de Llibreters i el Gremi d’Editors de Catalunya i compta també amb la col·laboració de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), l’IDESCAT i els Departaments de Presidència i Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.  

+info GENCAT

 

A llegir se n’aprèn llegint

doneu un cop d’ull a les lectures que tenim a totnens

 
 
 
 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save