excursions per Europa amb nens

Aprofitant que alguns dels nostres col·laboradors fan fantàstiques excursions per Europa amb nens n’hem recollit algunes per fer-vos un tastet. D’entre tots els viatges en centrem exclusivament en els que s’ha de fer una ruta o itinerari a peu. Passarem per Alemanya, Escòcia, França i Suïssa. Cada ruta té el seu enllaç, on trobareu la informació de la ruta i moltes més fotos.

excursions per Europa amb nens

excursions per Alemanya amb nens

excursions per Europa amb nens

Les cascades de Triberg (mama, què fem demà?) – Ruta on podreu contemplar l’encadenat de salts d’aigua amb el desnnivell més gran d’Alemanya. Un entorn magnífic i senyalitzat, hi ha tres rutes per poder seguir.

 

excursions per Escòcia amb nens

excursions per Europa amb nens

Bracklinn Falls (Pasajes y Paisajes) – Les Cataractes de Bracklinn són una sèrie de cascades al nord-est de Callander, que segueix el curs de l’aigua de Keltie, on el riu creua la falla de límits de les muntanyes.

El sender de les fades – (menudos viajeros) – La ruta, Faerie Trail, a toca del llac Loch Lomond, segueix un sender senyalitzat on els nens trobaran diferents endevinalles i puzles.

 

excursions per França amb nens

excursions per Europa amb nens

ruta a la passarel·la de Holzarte (Pasajes y Paisajes) – Ruta fàcil que arriba fins l’impressionant pont penjant de 60 metres de llarg, un dels atractius del Valle de la Soule.

Les gorges de Kakueta (Pasajes y Paisajes) – recorre durant dos quilòmetres les gorges passant per camins, pasarel·les, ponts i salts d’aigua que arriba fins la cova de la  Grotte du Lac.

Les gorges de la Fou (Con los niños a cuestas) – Un recorregut de 3 Km amb passarel·les per gaudir de les gorgues, salts d’aigua i impressionants formacions rocoses. (inclosa per ser especial per a nens).

 

excursions per Suïssa amb nens

excursions per Europa amb nens

La vaca Lieselotte en Männlichen (mama, què fem demà?) – la ruta és un joc de pistes especialment dissenyades per als nens. Està basada en un conte popular d’una vaca alemanya que viatja a Suïssa.

rindelwald-First (mama, què fem demà?) – La pujada fins a First es fa amb telecabina. Un cop a dalt teniu un magnífic paisatge i la possibilitat n telecabina. Visiteu la pasarel·la First Cliff Walk by Tissot construïda al buit al final hi ha le sender fins el llac Bachalpsee.

excursions per Europa amb nens

El canó glacial de Grindelwald (mama, què fem demà?) – La ruta transcorre per la gorja de parets de 300 metres d’altura. Itinerari pla de poc més d’un quilòmetre que passa per galeries i túnels.

Les cascades de Lauterbrunnen (mama, què fem demà?) – L’excursió visita algunes dels 72 impressionants salts d’aigua.

 

 

Bones rutes !!!

+excursions amb nens