| | |

dibuixos per divertir-se cosint amb llana

totnens-cosir-dibuixem-cosint3Cosir és una manualitat que agrada als nens. Sobretot quan es tracta de fer aparèixer color a les plantilles, pintant de llana els animals o els objectes escollits. Treballar amb una agulla (adequada per l’edat del nen) sempre és molt atractiu i anar veient com s’omple de color a cada passada és un repte i una satisfacció. Avui omplim dibuixos per divertir-se cosint amb llana. Dissenys que podeu agafar com a models per crear a casa plantilles amb cartró, cartolina o una base de  fullola.

Dibuixos per divertir-se cosint amb llana.

Models per imprimir

Quan es fan manualitats d’aquest tipus la creativitat d’un dibuix pot dependre molt dels gustos del nens al qual s’adreça l’activitat. Sempre mirem de portar-vos forces exemples per fer-los servir com a model i base d’inspiració. Si us agraden aquests dibuixos per cosir us hem enllaçat els pdf per descarregar i imprimir.

totnens-cosir-dibuixem-cosint4veure font original amb pdf

totnens-cosir-dibuixem-cosint7veure font original amb pdf

Crear plantilles per cosir

La imaginació i la creativitat al fer manualitats és bàsica per aconseguir bons resultats. A casa podeu trobar una amplia varietat del materials per fer servir com a base. Un retall de roba, la caixa de cartró dels cereals, una safata de porexpan, plats de plàstic… segur que teniu materials per fer manualitats.

totnens-cosir-dibuixem-cosint8veure font original i tutorial

totnens-cosir-dibuixem-cosint2

Dibuix bàsic de caseta per cosir. La gràcia d’aquest model és haver utilitzat aquesta petita safata de porexpan.

Com fer plantilles amb una fullola

veure font original

Us passem aquests models de plantilles fetes amb fulloles. Son més entretingudes de fer però serveixen per treballar la motricitat fina una i altra vegada. Aquí les plantilles son sanefes però podeu fer forats que dibuixin diferents objectes.

veure font originalModels que inspiren

totnens-cosir-dibuixem-cosint1veure font original

Original i creatiu. En aquest cas es juga amb el color de les teles i la tria de colors dels fils de llana per cosir. Aquesta manualitat per cosir és per a nens una mica grans, es necessita més destresa i precisió. Podeu comprar el patró seguint l’enllaç o fer-lo vosaltres.

totnens-cosir-dibuixem-cosint6

veure font original

Al igual que l’eriçó de la primera foto aquest models els podeu comprar. Estan fets amb una base de fullola i venen amb les llanes de colors. Nosaltres us els hem portat perquè us fixeu amb els detalls. No es tracta simplement de fer passades amb les llanes, són passades molt curtes i amb diferents sentits que donen com a resultat un dibuix molt treballat, alegre i decoratiu.

totnens-cosir-dibuixem-cosint9veure font original

Aquest model també es pot comprar, venen amb plantilles de cartolina com les de la foto i també s’inclouen les llanes de colors. Agafeu els models dels dibuix i creeu estils i pentinats originals.

 

 

Bona feina !!!

+ manualitats per cosir i teixir

+manualitats per a nens

 

 

 

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *