totnens-deco-llits-elevats3veure font original

Una manera de guanyar espai en una habitació petita és elevant el llit, d’aquesta manera es disposa d’un espai extra al terra que es pot utilitzar com a zona de joc, zona d’estudi o simplement zona de pas. Hi ha moltes maneres de poder elevar un llit en l’habitació infantil, podem utilitzar una estructura compacta, penjant-lo en una base elevada o simplement situant-lo sobre d’uns calaixos grans.

Moltes vegades, però, el fet de voler un llit elevat no és un problema d’espai ni de distribució, simplement és una qüestió de gustos. Als nens els hi agraden les casetes als arbres i, un llit elevat és segurament el que millors s’hi assembla. Els llits elevats proporciona als nens espais d’aventura i diversió, als joves un espai reservat a la intimitat. Al mercat trobareu moltes solucions per guanyar espai a l’habitació infantil, mobles de disseny o mobles infantils d’estructura més clàssica o estructures que podeu fer si sou una mica manetes. Avui us portem 8 propostes de llits elevats per l’habitació infantil. Estils i estètiques diferents per a una mateixa funcionalitat.

Llits elevats de disseny per l’habitació infantil i juvenil

totnens-deco-llits-elevats4

totnens-deco-llits-elevats2

Dos llits elevats de disseny formats per una estructura compacta.  En la segona foto s’aprofita tot l’espai de sota el llit per organitzar un complerta zona d’estudi on s’inclouen, també, pràctiques estanteries.

Llits elevats de fusta per l’habitació infantil

totnens-deco-llits-elevats7

totnens-deco-llits-elevats6

Un llit infantil elevat a poca alçada que permet obtenir una zona d’emmagatzematge a sota, la podeu convertir en una zona de joc si la tapeu amb una peça de tela per fer-ne una divertida cabana.

totnens-deco-llits-elevats1

Un llit infantil a gran alçada que permet reservar una zona de joc a la part de baix, aquí s’aconsegueix l’efecte compacte gràcies als llistons de fusta que decoren i que li donen més consistència. Tres estructures de fusta amb alçades i acabats diferents per crear un ambient especial a les habitacions dels nens.

Estructures de llits elevats amb aires vintage

totnens-deco-llits-elevats5

totnens-deco-llits-elevats8Llit elevat de fusta amb aspecte antic per a l’habitació juvenil.