totnens-deco-habitacio-infantil-negre6veure font original

El color negre ja forma part de la moderna decoració infantil. Si abans el negre era considerat un color sofisticat, sobri i seriós per als nens, ara, amb els nous dissenys de papers pintats, mobiliari infantil o complements decoratius per a nens, el negre, apareix en pràcticament en tots els articles que podem trobar en l’habitació dels nens i fins i tot en l’habitació del nadó. No ens es massa complicat trobar al mercat roba de llit  amb estampats en negre, complements tèxtils en negre, espectaculars catifes ratllades negres, coixins decoratius amb elements negres o papers pintats elegants, moderns i alguns fins i tot atrevits on el negre n’és el protagonista.

En el post d’avui, més que parlar-vos de marques, us volem mostrar de quina manera el negre ha entrat a formar part de la decoració de l’habitació infantil. Es evident que resulta, en ocasions, un pèl sobri, si el comparem amb les decoracions infantils més acolorides però, indubtablement, el negre, resulta del tot apte en el món dels nens. La moda d’introduir el negre en l’habitació infantil ens ve dels països nòrdics, estil nòrdic o estil escandinau,  i acostuma a anar acompanyat de mobiliari i complements de fusta i de temes del bosc.

Parets i papers pintats en negre per l’habitació infantil

totnens-deco-habitacio-infantil-negre3veure font original
totnens-deco-habitacio-infantil-negre7veure font original 1 2
totnens-deco-habitacio-infantil-negre1veure font original

El negre en les parets de l’habitació infantil el podeu introduir d’una manera impactant, com en el paper pintat negre de la primera foto, pintant una de les parets totalment en negre o escollint papers pintats d’estampats suaus i delicats en negre. En el cas de pintar una parets o un tros d’aquesta en negre podeu mirar la pintura especial d’estil pissarra, d’aquesta manera els nens disposaran d’un espai per dibuixar i pintar a la paret.

Complements en negre per l’habitació infantil

totnens-deco-habitacio-infantil-negre4

Moltes vegades el color negre s’associa amb l’estil minimalista, detalls concrets que fan d’una peça alguna cosa especial. Al mercat hi trobareu un ventall de possibilitats per complementar qualsevol racó de l’habitació dels nens; coixins decoratius amb diferents estampats geomètrics en negre, bosses o sacs per guardar les joguines o la roba bruta, mini estanteries decoratives, joguines, mini vinils decoratius per omplir la paret de triangles o de siluetes d’animals negres.

totnens-deco-habitacio-infantil-negre8veure font original 1

La roba de llit també es vesteix de negre per l’habitació infantil o l’habitació del bebè amb estampats de núvols, cercles, animals… ho trobareu en llençols, mantes, fundes nòrdiques, coixins o tovalloles o en complements com les catifes de disseny.

totnens-deco-habitacio-infantil-negre2veure font original
totnens-deco-habitacio-infantil-negre9veure font original
totnens-deco-habitacio-infantil-negre11veure font original

Save