totnens-mobles-mumdad2

Mum & Dad és una empresa francesa fundada el 2012 per Theo Clotilde Théo, arquitecte, i Laetitia Olsak, dissenyadora d’interiors. Junts han presentat una línia de mobles bàsics senzill i elegants que es distingeix per un disseny modern, minimalista i molt funcional. Es tracte de mobles infantils originals i versàtils que tan poden funcionar per als nens o com a mobles auxiliar per als adults. Un mobiliari molt cuidat en els detalls i en els acabats que utilitza materials de qualitats, naturals i sostenibles.

Un mobiliari innovador amb una estètica senzilla i elegant, mobles atemporals pensats per a poder gaudir-ne durant molt de temps.

Mini Lit, el bressol de Mum & Dad

totnens-mobles-mumdad1

totnens-mobles-mumdad5

El Mini Llit és més ampli que un bressol estàndard i menys voluminós que un llit convencional, el mini s’adapta a la forma dels nens petits de 0 a 2 anys. Amb corbes arrodonides i una dimensió reduïda, aquest llit proporciona als nens una sensació de seguretat i confort. El podeu trobar en dos acabats, en blanc o natural. El somier és graduable a dues alçades.  Mides 1050 ×  635 cm.

 

El Llit Junior de Mum & Dad

totnens-mobles-mumdad3

El llit Junior és un llit de transició, pensat com a pas entre el bressol i el llit gran. L’alçada i les dimensions del matalàs s’han adaptat als nens de 2 a 6 anys, és confortable i dóna autonomia al nen que pot pujar o baixar amb facilitat.  Un cop el nen passa al llit gran aquest es pot convertir en un banc, només cal posar-hi uns coixins i ja teniu un espai on poder llegir, un mini sofà auxiliar. És de fusta massissa i molt resistible.

El banc de Mum & Dad

totnens-mobles-mumdad4

totnens-mobles-mumdad6

El banc de Mum&Dad és una peça molt versàtil i robusta, es pot fer servir com a mobiliari de l’habitació infantil però també es pot incorporar fàcilment com a moble auxiliar per a la resta de la llar. La seva alçada i mides resulta ideal per la primera etapa, de 2 a 6 anys, o com a taula auxiliar. La seva altura correspon a la d’un seient d’adults i també el podeu fer servir com a banc. Disposa d’una cadira per a nens.

 

+info Mum & Dad