Quaderns d\'estiu Castellnou Edicions
Com fer un retrat amb plastilina per a un marc de fusta
| | |

Com fer un retrat amb plastilina per a un marc de fusta

Com fer un retrat amb plastilina

veure font original

En general als nens els agrada dibuixar qualsevol cosa, un paisatge, animals o a la família. Segurament alguns de vosaltres teniu, penjat a alguna de les parets de casa, un dibuix familiar fet pels nens. Un retrat familiar penjat a la nevera, posat en un marc o directament a la paret. Avui canviarem els colors o pintures per plastilina. Us mostrem com fer un retrat amb plastilina per posar-lo en un marc de fusta. En aquest cas el retrat és d’una única persona. Depenen de l’edat i la creativitat del nen pot fer qualsevol composició amb plastilina per posar-lo al marc. Només necessitareu plastilina de colors i un marc que podeu comprar o fer vosaltres.

Com fer un retrat amb plastilina. Marc de fusta

Abans, a la categoria de marcs de fotos d’Ikea, tenien marcs de fusta petits com els del model. Avui no n’hem vist. A les botigues de tot a un euro o als basars xinesos igual en podeu trobar. Si no en trobéssiu en podeu fer un amb pals de gelat allargant així la manualitat. Enganxeu 4 pals de gelat en un tros de cartró formant un marc. Si voleu que el marc tingui més gruix podeu enganxar a sobre de cada pal de gelat un altre. Us quedarà un marc quadrat a partir del qual els nens podran fer el seu retrat amb plastilina. El marc, ja sigui el de fusta o el de pals de gelats, es pot pintar abans de posar-hi la plastilina.

Pas a pas per fer el retrat de plastilina

Deixeu que cada petit artista triï com vol fer el retrat. Si aquest ha de ser més o menys realista dependrà de la creativitat de cada nen.

Com fer un retrat amb plastilina

El fons de plastilina que es posi és important ja que el color farà ressaltar la resta. Sempre és millor escollir un color que després no es torni a fer servir pel retrat. A la segona foto podeu veure com han fet les mans.

Els nens els hi agrada treballar amb la plastilina, modelar, fer xurros, tallar… i fer servir les eines pensades per la plastilina. En l’exemple que us hem portat el retrat és el regal del dia de la mare. Així cada nen fa un retrat de la seva ressaltant-ne els tres que creu importants. El color dels cabells o els ulls, si porta collarets, el color de la peça de roba…

Com fer un retrat amb plastilina

Com tota foto o retrat es pot escollir fer-la tipus bust, només mig cos i cara, o tot el cos sencer.

Bona feina !!!

+ manualitats per a nens

+ com fer un …

Save

Save

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació bàsica sobre protecció de dades:

  • Responsable: totnens.
  • Finalitat: Controlar el correu brossa, gestió de comentaris.
  • Legitimació: Consentiment de l'interessat.
  • Destinataris: No se cediran les dades a tercers excepte per obligació legal.
  • Drets: Accedir, rectificar i suprimir les seves dades.
  • Informació addicional: Més informació a la nostra Política de privacitat