Cims per fer amb nens de la Llista del 100Cims de la FEEC

Fa temps que anem publicant excursions amb nens a la muntanya on es puja un cim. Fins ara no els havíem agrupat, ni tan sols etiquetats com a tal. Un dels nostres blogs col·laboradors, Con los niños a cuestas, en té comptabilitzats uns quants. I, quan és el cas fan referència al llistat del 100 cims del FEEC. I és gràcies a ells que ens hi hem fixat. Per això, ara que hem posat una mica d'ordre a les categories també podreu consultar els cims per fer amb nens de la Llista del 100Cims de la FEEC. Segurament per als petits excursionistes els pot resultar divertit veure com poden anar pujant a alguna d'aquestes muntanyes. També trobareu inclosos en aquesta categoria sortides dels altres col·laboradors de totnens.

Encara tenim moltes entrades per pujar i algunes estan entre els 100Cims. Es veritat, però, que al mapa també tenim excursions a altres cims que no estan inclosos dins d'aquest llistat i per tant, tampoc a la categoria. Els trobareu tots agrupats dins excursions amb nens

 

Cims per fer amb nens de la Llista del 100Cims de la FEEC. Què és aquesta llista?

Cims per fer amb nens de la Llista del 100 cims de la FEEC

La llista dels 100 Cims, però que en realitat n'inclouen 308 -fins ara- , és un llistat creat per la  FEEC, Federació d´Entitats Excursionistes de Catalunya. Un catàleg de 308 cims dels Països Catalans que destaquen per la seva importància en diferents àmbits: natural, paisatgístic o excursionista. No tots tenen el mateix grau de dificultat i entre ells n'hi ha que són aptes per fer amb nens petits (acostumats a caminar).

100 és un bon número per fer un repte. Per això està etiquetada com la llista del 100Cims on cadascú que vulgui pot escollir 100 del total del llistat per així completar el repte. Si us queden ganes sempre els podeu fer tots.

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Els 100Cims al mapa de totnens

Cims per fer amb nens de la Llista del 100 cims de la FEEC

Us deixem el mapa on poder consultar totes les excursions dels 100Cims incloses en el nostre mapa, totes són excursions aptes per fer amb nens. La dificultat però pot variar, de fàcils a moderades, però totes es poden fer amb nens. Excursions fàcils i rutes de senderisme on també hi tenen cabuda la pujada a algun castell. 

La llista és molt variada i plena d'atractius.

Mapa interactiu on podeu accedir directament a cadascuna de les fitxes dels 100Cims

Cims per fer amb nens de la Llista del 100Cims de la FEEC

Cims per fer amb nens de la Llista del 100Cims de la FEEC

 

Bones rutes !!!