Restaurant granja: dinar i activitats amb nens

Una alternativa de sortir a dinar amb els nens és anar a un restaurant granja. És manera lúdica i festiva de sortir amb els nens i estar a prop dels animals. En un restaurant granja s’acostumen a organitzar diferents activitats per a nens en les que també hi pot participar tota la família. I, depenent del restaurant, també disposen de monitors que entretenen als nens en jocs i activitats guiades. Disposen de diferents espais de joc exterior, alguns amb gronxadors, pistes, sorrals…. I, un toca-toca per apropar als més petits als animals de la granja. Hi ha restaurants on s’hi poden fer passejades en poni o cavall. En el restaurant granja els nens en són els protagonistes, en alguns casos poden dinar amb el grup d’activitats i els seus monitor.

Avui us acostem a 6 restaurants amb granja per poder anar amb els nens. Tots ells tenen fitxa en el nostre mapa i en els enllaços hi podreu consultar les dades i activitats que disposen. Anar a qualsevol dels restaurants granja amb nens és una opció divertida i diferent de passar el dia envoltats de natura. Una experiència enriquidora no només pel fet de descobrir de prop els animals sinó perquè permet als nens jugar i fer nous amics.

 

Restaurant del càmping Cal Paradís a Salo – El Bages

Càmping Cal Paradís - Salo

Restaurant de Cal Paradís – (Salo – Bages)

Disposen de servei de restauració, amb cuina tradicional catalana, de temporada i de muntanya, especialitzats en calçotades. El restaurant està distribuït en tres sales independents corresponents les antigues tines de vi, oli i gra. I una sala gran (Zona de Bar) més amplia per als més petits on podran jugar a la zona de jocs. Menú infantil, al·lèrgies alimentàries i plats vegetarians (+ info)  El restaurant també està obert a tots aquells que no estan al càmping. Podràs gaudir d’un dia en família i fer ús dels serveis com la granja i la piscina.

 

 

Restaurant granja: Restaurant Can Caselles

Restaurant Can Casellas. (Bellprat – Anoia)

Es tracta d’una explotació ramadera familiar envoltada de camps de conreu i bosc al municipi de Bellprat a la comarca de l’Anoia. Ubicada en un entorn rural i agrícola, ofereix tot un seguit d´activitats i serveis per tots aquells enamorats de la natura. A part de dinar podreu descobrir la granja o fer les activitats que preparen per fer en grup o família.

 

Restaurant granja Barcelona: Restaurant Can Castellví

Restaurant Can Castellví (Molins de Rei – Baix Llobregat)

Un lloc pensat per a les famílies. Al restaurant els nens podran menjar, jugar i gaudir de les activitats i visita a la granja. Està situada a Collserola, en plena natura, en un lloc tranquil i agradable.  Els petits gaudeixen de les activitats a l’aire lliure mentre els pares, si volen, poden dinar tranquil·lament. Disposen d’un servei de guarderia per fer la visita a la granja amb els nens abans o després de menjar.

 

Restaurant granja: Restaurant Can Sala

Restaurant Can Sala (Montornès del Vallès – Vallès Oriental)

Al restaurant hi trobareu un menú molt complert per als adults i un menú infantil per als nens. Disposen de servei de monitors que permet als pares dinar tranquil·lament mentre els nens gaudeixen de les activitats que hi ha preparades. Es pot visitar la granja, toca-toca, muntar en poni, donar una volta en carro… o fer jocs guiats. Cal fer la reserva del monitor.

Restaurant granja: Restaurant Can Vila

totnens-restaurant-can-vila-artes6

Restaurant Can Vila (Artés – El Bages)

El restaurant resulta ideal per anar-hi en grup de pares i nens, un servei de monitors s’encarrega de les activitats dels nens. Organitzen diferents gimcanes familiar en les zones que hi ha a l’exterior. Disposa d’una petita granja d’animals on els nens poden visitar-la i donar menjar als animals. Pensat per als més petits.

 

Restaurant granja: Restaurant Vinya Nova

Restaurant Vinya Nova. (El Bruc – Anoia)

Un dels atractius del restaurant són els diferents espais exteriors, pensants perquè els nens, abans o després de dinar, puguin gaudir-los amb tota tranquil·litat. Un sorral infantil al costat de la animals i de les terrasses, camp de futbol, espais de joc… Tenen una mini granja amb animals: oques, conills, periquitos, gallines… Hi ha la possibilitat de fer passejades a cavall.

 

 

sortim ! – granges i zoos per anar amb nens