baner tram baix

Què fem?

Zona de pícnic la Drecera dels Tres Quarts

  1. Home
  2. »
  3. Zona de pícnic la Drecera dels Tres Quarts
web:
adreça:
carretera de Monistrol a Montserrat - Monistrol de Montserrat Bages (el)

logo totnens 64x64

 

 

 

Zona de pícnic la Drecera dels Tres Quarts està situada a la carretera que puja de Monistrol fins el Monestir de Montserrat la BP-1121. Es tracta d'un dels aparcaments superiors del poble. Una petita zona de descans per els qui pugen o baixen del camí del Monestir. Disposa de dues taules llargues situades als peus de la muntanya.

Dins del Parc Natural de la Muntanya de Montserrat i el Geoparc de la Catalunya Central.

 

Zona de pícnic la Drecera dels Tres Quarts

Zona de pícnic la Drecera dels Tres Quarts

Al mapa podeu veure en vermell on es troba aquesta petita zona de pícnic. Teniu un aparcament i el camí que puja cap a Montserrat seguint la ruta de la Drecera dels Tres Quarts. Dins del Parc de la Muntanya de Montserrat.

Ruta a la Font de les Guilleumes

veure el pdf d'on hem tret la ruta

Zona de pícnic la Drecera dels Tres Quarts

Zona de pícnic la Drecera dels Tres Quarts

Un cop a l'aparcament trobareu el cartell que indica l'excursió cap al cim de Montserrat. Només pujant un petit terraplè trobareu les taules de pícnic. Consta de dues taules de pícnic llargues situades a dos desnivells del terreny per on puja el camí. També hi ha una paperera.

Zona de pícnic la Drecera dels Tres Quarts

Si creueu la carretera, direcció a la pista de futbol, trobareu una altra petita zona de pícnic al costat de la zona esportiva.

 

 

la font de Guilleumes

Nosaltres varem aparcar a l'aparcament de la drecera de Tres Quarts i creuant la carretera per darrera la pista de futbol varem fer l'excursió fins la font de Guilleumes. AQUÍ teniu la ruta.

El desnivell fins la font fa que la sensació de caminar i avançar sigui errònia. Sembla que avancis molt però en realitat puges més que avances, com a mínim ens ha passat a nosaltres. Aquesta part de l'excursió es fa pràcticament per dins del bosc només trencat per alguna petita clariana. Seguiu pujant sense pressa ni pausa i quan veieu un parell de plataners sabreu que esteu a punt d'arribar a la font de Guilleumes.

Excursió fins la Font de les Guilleumes

La font, vista des d'una certa distància, recorda una masia amb un teulat retallat com la muntanya de Montserrat.

 

 

+ activitats per BAGES

+ rutes a fonts

+ excursions Parc Natural Muntanya de Montserrat

+ excursions amb tren

 

INSTAGRAM

 

 

etiquetes: