Quaderns d\'estiu Castellnou Edicions

Què fem?

Txo Titelles

  1. Home
  2. »
  3. Txo Titelles
adreça:
Carrer Joan Baixas 9 - Sant Esteve de Palautordera Vallès Oriental (el)
coordenades: 41.7037674 / 2.4303339

 

 

Els amics de Trobaparcs han visitat el Taller de Txo Titelles a Sant Esteve de Palautorderes. L'experiència és una bonica i entranyable visita al taller i jardí per després gaudir d'un petit espectacle de titelles. Hi trobareu un món màgic de casetes i follets amb tota mena de detalls. Us mostraran com treballen i veureu el material que fan servir per a crear aquests món de fantasia. La visita consta de tres parts, visita al taller, passejada pel jardí de l'Arbre dels Follets i petit espectacle de titelles.

 

Txo Titelles

Taller Txo Titelles i Arbre dels Follets

La visita és molt agradable i totes les parts tenen el seu encant envoltades de màgia.

L'Arbre dels Follets

Taller Txo Titelles i Arbre dels Follets

Taller Txo Titelles i Arbre dels Follets

Al pati del taller, al voltant d’un majestuós arbre, un grup de follets ha construït el seu poblat i han decidit quedar-s’hi a viure. Seguiu l'itinerari marca per un caminet per gaudir de cada racó. Veureu les cases dels follets i algunes de les feines que fan al poble:  el follet que llaura el seu hort, el fuster serrant un tió, el que pasta farina, el que dorm profundament a l’hamaca, el que llegeix absort, la castanyera… Mitjançant mecanismes amagats els follets cobren vida davant els ulls sorpresos dels visitants.

Taller del titeraire

Taller Txo Titelles i Arbre dels Follets

Al taller és l'espai dels titelles que surten als espectacles, és el lloc on  es guarda el material tècnic, escenografies, baguls, caixes, i maletes. Durant la visita aprendreu el nom de diferents tècniques de manipulació dels titelles i podreu veure com funcionen alguns titelles.

Espectacle de titelles

Taller Txo Titelles i Arbre dels Follets

La visita acaba davant l'escenari on, asseguts en bancs fets de troncs, a l’aire lliure, gaudireu d’un dels espectacles de Txo Titelles.

excursions pel Vallès Occidental

Activitats familiars per Catalunya

INSTAGRAM