Sortida en bicicleta amb nens fins la Font Picant

 1. Home
 2. »
 3. Sortida en bicicleta amb nens fins la Font Picant
adreça:
Santa Cristina d'Aro, Baix Empordà (el)

 

 

 

 

Una curta i agradable sortida en bicicleta amb nens fins a Font Picant. Una font d'aigua ferruginosa de la qual s'embotellava i es comercialitzava ja des de l'any 1906, però que es deixar de comercialitzar a finals dels anys 60. La sortida en bicicleta amb nens s'inicia a l'antiga estació del carrilet de Santa Cristina d'Aro, ara reconvertida en Oficina de Turisme de la zona. L'itinerari s'inicia en un dels trams de les Vies Verdes de Girona, per després desviar-se del traçat fins arribar a la Font Picant.

 

Sortida en bicicleta amb nens fins la Font Picant. Fitxa

 • Durada: 2h
 • Distància: 6km
 • Punt de sortida: Estació carrilet Santa Cristina d'Aro

L'estació és el punt de trobada per fer rutes en bicicleta amb els nens per la Via Verda de Girona.

 

sortida bicileta nens font picant totnens6

 

Sortida en bicicleta amb nens fins la Font Picant. Itinerari

Es tracte d'una ruta fàcil de la Via Verda de Girona, per sortir en bici amb els nens. Es tracte del traçat que enllaça Sant Feliu de Guíxols  a Girona. En aquest cas només s'ha fet el tram que va des de l'estació del carrilet de Santa Cristina d'Aro a l'estació de Font Picant. després es continua, fora del traçat de la Via Verda, fins la Font Picant i Font de Maria Ribes.

 • Cal sortir en bicicleta des de l'antiga estació del carrilet a Santa Cristina d'Aro en direcció Girona on la propera estació que trobem ja és la de Font Picant. El nom de l'estació prové del nom de la font d'aigua vermellosa i ferruginosa que es troba molt aprop d'aquí i que és just el destí de la sortida.
 • Després de passar el parc infantil que hi ha al costat de l'estació cal sortir del recorregut traçat de la Via Verda per agafar un tram de carretera cap a la dreta.
 • Després d'una lleugera pujada s'arriba a la urbanització de "Bell Lloc", cal passar unes primeres cases i continuar pel carrer de la Font fins arribar al destí.
 • Un cop arribats a la font hi trobareu un bon espai per fer un pícnic i gronxadors per als nens. En aquest indret també hi ha la Font de la Maria Ribes, d'aigua potable i apte per beure.
 • Des d'aquí es pot allargar l'excursió fent el recorregut de les "Gorges de Salenys" i endinsar-se a Les Gavarres.

 

 

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save