Què fem?

Ruta-joc per Begues

  1. Home
  2. »
  3. Ruta-joc per Begues
adreça:
c/ Ferran Munoz - Begues Baix Llobregat (el)
coordenades: 41.3317594 / 1.9048727

 

 

 

L'itinerari de la ruta-joc per Begues segueix un recorregut que, tot jugant, us permetrà descobrir personatges, elements patrimonials i naturals del municipi. A prop de la riera passareu pel pou del Glaç  per continuar fins la muntanya de les Tallarisses  i tornar seguint l'antic camí de la Massana. El traçat és fàcil i passa per senders, camins i pistes ben definides amb algun tram costerut. Sabeu que el primer punt de la sortida passa pel Parc de la Costeta! 

Ruta-joc per Begues

Ruta-joc per Begues

  • Distància: 8,5 km
  • Temps: 2:40 minuts
  • Dificultat: Baixa
  • Tipus: ruta circular antihoraria
  • Inici: església de Sant Cristòfol  - també podeu començar des del mateix parc de la Costeta
  • Autoguiada: teniu la ruta autoguiada per Natura Local 

Excursió pels voltants de Begues seguint la ruta-joc

ruta-joc per Begues

L'inici de la ruta és la mateixa església de Sant Cristòfol direcció l'Escorxador i el Centre Cívic del Roure. Un cop al Parc de la Costeta seguireu cap a Can Rigol i d'aquí, fareu un tram del traçat de la riera passant prop de can Térmens i, més endavant el pou de Glaç.  

ruta-joc per Begues

Seguiu pel bell mig de la pineda fins a trobar la depuradora. Ara fareu un tram de Camí Ral (foto) i en un no res, el deixem per enfilar-nos per l'obaga de la Vena a cercar la pista principal que ve de can Maçana. Ara toca fer una pujada un pèl exigent fins a can Térmens, de tornada a Begues.

 

Altres llocs d'interès

+ activitats i rutes Baix Llobregat

+rutes ludificades

 

 

 

etiquetes: