Què fem?

Ruta-joc dels bandolers de Rubió

 1. Home
 2. »
 3. Ruta-joc dels bandolers de Rubió
adreça:
centre nucli antic - Rubió Anoia (l')
coordenades: 41.6440299 / 1.5684499

 

 

 

La  ruta-joc dels bandolers de Rubió transcorre per l'entorn natural del municipi. A través del joc i la cerca dels diferents QR anireu descobrint la història dels bandolers Casulleras i Marimon. Es tracta d'una excursió familiar que ressegueix la rassa del Morro Curt. Pujareu fins el Puig de Sant Miquel  per gaudir de bones vistes i passareu per la teuleria de la Plaça de les Bruixes de Rubió. Aconseguireu trobar els 8 punts del joc tot seguint l'itinerari? Excursió i activitat familiar.

Ruta-joc dels bandolers de Rubió

Ruta-joc dels bandolers de Rubió

 • Distància: 6,10 Km.
 • Temps: 2,45 hores
 • Tipus ruta: circular antihorària
 • Dificultat: fàcil i molt planera. Es pot fer a peu o en bicicleta.
 • Inici: l’entrada del nucli antic de Rubió
 • Ruta joc: autoguiada amb l'app de Natura Local

Ruta-joc dels bandolers de Rubió. Itinerari

Esteu atents i no us perdeu cap dels 8 punts de la cerca!

Ruta-joc dels bandolers de Rubió

L'excursió comença des del mateix nucli antic de Rubió, en direcció al cementiri. Haureu de continuar fins a arribar als voltants de Ca l’Alzina, a on haureu de girar a l'esquerra i seguir baixant per un camí entre camps de conreu abandonats.

La teuleria de la Plaça de les Bruixes de Rubió

Ruta-joc dels bandolers de Rubió Plaça de les bruixes

Uns metres més endavant deixareu  el camí per un altre que baixa directament i amb fort pendent fins a arribar a l’alçada de la teuleria de la plaça de les Bruixes. En aquest punt seguirem un sender a l’esquerra que ressegueix la rassa del Morro Curt. Caminareu ara sota l’ombra dels arbres fins a la plaça de les Bruixes, lloc fatídic per als nostres bandolers protagonistes. Seguiu encara per dins del torrent fins a arribar a una pista ampla per la dreta amb suau pendent.

Puig de Sant Miquel

Ruta-joc dels bandolers de Rubió Puig de Sant Miquel

Ruta-joc dels bandolers de Rubió

 • Aquesta pista us portarà fins a un encreuarem, seguiu pel corriol a l’esquerra en pujada fins al puig de Sant Miquel, talaia privilegiada de la comarca de l’Anoia.
 • Ara toca baixa per un sender amb forta inclinació fins a l’ermita de Sant Pere d’Ardesa, a on podreu gaudir d’un merescut descans a l’ombra.
 • Cal retornar a l’encreuament des d’on ens hem desviat per pujar al puig. Seguiu recte per un camí amb suau descens al principi i amb fort pendent cap al final, lloc en què retrobem el camí de l’anada. Seguiu-lo, ara en ascens, fins al punt d’inici.

Dinàmica del joc

Per jugar només heu de seguir les indicacions de l’app que us indicarà a on trobar els codis QR amagats que us donaran accés a aquesta interessant història mentre responeu preguntes, ressoleu enigmes i supereu reptes.

 

+ activitats i rutes pel ANOIA

+ rutes ludificades

+ activitats de pistes

 

 

INSTAGRAM

 

etiquetes: