Què fem?

ruta del Trencapinyes a Bagà

  1. Home
  2. »
  3. ruta del Trencapinyes a Bagà
adreça:
Bagà Berguedà (el)
coordenades: 42.291382 / 1.886559

 

 

 

 

La ruta del Trencapinyes és un fàcil itinerari de natura dedicat a aquest petit ocell de bec corbat i creuat. L'itinerari transcorre per dins el Parc Natural del Cadí-Moixeró per una pineda de pi negre a banda i banda del camí. Es tracta d'una curta i fàcil ruta circular ideal per una excursió amb nens. Durant la caminada passareu per mirador d'Orris, parada obligada per gaudir de bones vistes.

 

ruta del Trencapinyes a Bagà

  • Distància: 2 km
  • Temps aproximat: 1 hora.
  • Tipus ruta: circular
  • Dificultat: fàcil

ruta del trencapinyes mapa

veure itinerari al wikiloc de cda - Camp d'Aprenentatge de l'Alt Berguedà

 

La ruta comença des del pàrquing del trencapinyes i transcorre dins el municipi de Bagà i està inclosa dins del Parc Natural Cadí-Moixeró.

A l’inici de l’itinerari hi ha un cartell amb el plànol de la ruta. Al llarg del recorregut hi ha cartells explicatius sobre el trencapinyes i l’ecosistema forestal on viu. A part del bosc de pi negre passareu per bonics prats d'alta muntanya, ideals per descansar i contemplar el paisatge.

ruta del trencapinyes

Us deixem el fullet en format pdf de la ruta on trobareu més informació de l'itinerari i l'entorn.

 

El Trencapinyes

La ruta del Trencapinyes és d'aquest tipus de rutes senyalitzades i amb panells informatius ideals per fer amb nens. Us recomanem que abans d'anar-hi feu una petita certa amb els nens sobre el trencapinyes. Així l'excursió tindrà l'al·licient de descobrir l'entorn on viu aquest petit i singular ocell.  I, si teniu sort i esteu atent igual en veieu.

 

Altres llocs d'interès

+ activitats i rutes Berguedà

+ Bagà, excursions amb nens

INSTAGRAM