Què fem?

Ruta de les fonts de Viladrau

  1. Home
  2. »
  3. Ruta de les fonts de Viladrau
adreça:
Plaça Major, Viladrau, Osona

Hem fet un recull de la ruta de les fonts de Viladrau. Una ruta gairebé urbana que us acostarà a 6 de les moltes fonts que hi ha al municipi. Fonts que queden a prop del centre de la població i anar-hi es converteix en un agradable passejada. En poc més de 30 minuts podreu descobrir indrets màgics, fantàstics i espectaculars. Viladrau, terra d'aigua, llegendes, fades i follets està envoltada d'una exuberant vegetació on camins i senders en faciliten la seva descoberta. Viladrau es troba dins el Parc natural del Montseny i resulta un lloc ideal per fer excursions i passejades en família.

Totes aquestes passejades per les fonts de Viladrau, i moltes més, les trobareu al blog de l'Albert Soler Rutes a peu o en cotxe des de Viladrau. Gràcies per deixar-nos-les compartir

Ruta de les fonts de Viladrau. Passejades en família

Ruta de les fonts de Viladrau

Totes les rutes de les fonts de Viladrau que us proposem són boniques passejades que es poden fer amb gairebé mitja hora o poc més. Indrets ombrívols i frescos on donar un tomb pels voltants del municipi. Les rutes són ideals per fer-les a peu i comencen des de la mateixa Plaça major de Viladrau.

 

Caminada fins la Font de les Delícies

Ruta de les fonts de Viladrau

La Font de les Delícies està ubicada al costat de baix de la carretera d'Arbúcies a una distància de 842 metres de la plaça Major de Viladrau.

Ruta a la Font del Castanyer i el Mirador de les Bruixes

Ruta de les fonts de Viladrau

La caminada fins la font del Castanyer comença també des de la Plaça major de Viladrau. Una passejada de poc més d'una hora, d'anada i tornada, que us permetrà contemplar un dels arbres monumentals del municipi. Un enorme castanyer que situat a poca distància de la font. El Castanyer té una alçada de 29m i un perímetre de 4,6 d'aproximadament 120 anys.
Ruta de les fonts de Viladrau
Després de visitar la font us podeu acostar fins el Mirador de les Bruixes, on també hi ha una singular font.

La Font de l'Oreneta de Viladrau

Ruta de les fonts de Viladrau
La font de l'Oreneta és una de les fonts emblemàtiques de Viladrau. Es troba a només a 633 metres de la plaça Major, enmig d'un bell paratge amb grans arbres i frondosos boscos amb una elegant perspectiva del poble.

La Font dels Enamorats de Viladrau

Ruta de les fonts de Viladrau
La font dels Enamorats està a 732 metres de la plaça Major de Viladrau.

Ruta de les fonts de Viladrau

Una bonica passejada que us durà a un dels racons més bonics del municipi.  A l'estiu , gràcies a un petit rierol que hi ha prop de la font s'hi està molt fresc.

Passejada fins la Font del Ferro i del Noi Gran de Viladrau

Ruta de les fonts de Viladrau

Les fonts del Ferro i del Noi Gran, es troben a 1500 m de la plaça Major de Viladrau. Una distància més llarga respecte a la resta de rutes de les fonts que us hem mostrat. La font del Ferro, d'aigua ferruginosa, han cobert les pedres del voltant d'un rovellat rogenc ben característic.
Altres llocs d'interès

 

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save