baner tram baix

Què fem?

Ruta de les escultures a Castell-Platja d’Aro

  1. Home
  2. »
  3. Ruta de les escultures a Castell-Platja d’Aro
adreça:
Castell-Platja d'Aro, Baix Empordà (el)

 

 

 

Amb la ruta de les escultures a Castell-Platja d'Aro podreu descobrir, tot passejant, una manera visual i atractiva de descobrir el municipi. Una passejada que comença i acaba al passeig marítim, arran de mar, a tocar del popular Cavall Bernat. La ruta circular arriba fins el Parc dels Estanys i es pot fer a peu o en bicicleta. Durant el recorregut podeu mirar de trobar les 17 escultures que hi ha repartides entre rotondes, carrers i parcs.

 

Ruta de les escultures a Castell-Platja d'Aro. Dades i mapa

ruta autoguiada amb l'App gratuïta de Natura Local

 

Ruta de les escultures a Castell-Platja d'Aro. Itinerari

Al tractar-se d'una ruta circular la podeu començar on vulgueu. En aquest cas es proposa començar-la des del passeig marítim, davant del Cavall Bernat. L'itinerari segueix un circuit antihoari. La passejada es pot fer a peu o en bicicleta però cal vigilar ja que transcorre dins el cas urbà on cal creuar carrers per on circulen els cotxes.

Una de les parades és el Parc dels Estanys, amb aquest imponent ànec a l'entrada. Hi trobareu, a part d'escultures, un sender circular que recorre l'estany. Al parc hi ha taules de pícnic i cartells informatius de les aus que s'aturen a descansar. La zona disposa d'un itinerari didàctic a l'entorn dels miradors d'aus, punts on es pot fer l'observació.

 

 

Les escultures de Platja d'Aro

A la rotonda del Cavall Bernat hi ha l'escultura en homenatge a les havaneres i al dibuixant Joaquim Muntañola. L'horitzó, Nus mariner, Dofins i el Cor de la Costa Brava, Estrelles, Cel i Terra, Estrats, Nàufrag, Porta de tramuntana, Moebius CXXV, El vol, la creu i l'esfera, Spring, Ànec, Formigues, a Josep trueta, i Mil·lenari de Catalunya.

 

 

Altres llocs d'interès

 

Save

Save

etiquetes: