baner cavatast

Què fem?

Roques de la Crida

  1. Home
  2. »
  3. Roques de la Crida
adreça:
carrer de la Cuitora - La Llacuna Anoia (l')

 

 

 

 

Us deixem una altra proposta que ens arriba d'una de les nostres seguidores, la Chari Rechi. Descobrirem els Roques de la Crida de La Llacuna, un indret curiós i amb bones vistes al cim de la serra d’Ancosa. Per fer-ho sortireu d'un altre punt interessant, la Font Cuitora, amb els seus arbres recargolats.  Des de la font surt el camí direcció a les roques, està ben fresat i es segueix sense problemes, només cal estar atent al desviament de la dreta direcció a les roques. També passareu pel bosc del Paradís. Us deixem un mapa de wikiloc per si voleu seguir la ruta.

 

 

Roques de la Crida a La Llacuna

  • Distància: 2,5 km.
  • Temps:
  • Dificultat: moderat/fàcil
  • Tipus ruta: circular
  • Inici: Font Cuitora

Roques de la Crida a La Llacuna

veure ruta a wikiloc

Itinerari 

les roques de la crida La Llacuna

Des  de la Font Cuitora a aquest cartell hi ha uns 650m. Un cop arribats al cartell cal seguir per la dreta direcció al Bosc del Paradís.

les roques de la crida La Llacuna

L'excursió transcorre entre senders i i un tram de pista.

La ruta està feta l'agost del 2020, just a l'aixecament comarcal de la pandèmia. Ens comenten que hi han trobar moltíssimes papallones i algun que altre esquirol. I a la zona de la font hi havia moltes abelles.

Itinerari

Sortiu de la Font Cuitora per camí que està marcat. Només heu de vigilar no passar-vos el desviament que condueix a la cinglera de les roques de la Crida. Si teniu ganes de caminar més el sender us porta fins el castell de Vilademàger. En aquest cas han optat per fer només la ruta fins el mirador de la Crida i tornar cap a la Llacuna.

Un cop al poble podeu pujar fins el castell amb cotxe o a peu. La família ha pujat amb el cotxe i l'ha aparcat en un del últims trams per seguir a peu fins el castell.

les roques de la crida La Llacuna

Les roques son un mirador natural sobre el poble de la Llacuna.

les roques de la crida La Llacuna

Les roques de la Crida, una cinglera amb bones vistes

les roques de la crida La Llacuna

 

La font Cuitora

La font Cuitora

Es tracta d'una bonica zona de lleure que disposa de taules de pícnic i font. Al seu voltant hi ha uns àlbers excepcionals, amb les seves grans soques recargolades, declarats d’interès comarcal l’any 1995. Des d'aquí surt l'excursió cap el castell i la cinglera de les roques de la Crida.

 

Altres activitats amb nens

+ Anoia amb nens

+ rutes a fonts

 

 

INSTAGRAM