Què fem?

Rocaviva, un laberint màgic

  1. Home
  2. »
  3. Rocaviva, un laberint màgic
web:
fotos de: totes del web Rocaviva
adreça:
Músser Cerdanya
tipus visita: cal trucar (part de la visita és guiada i l'altre lliure)
telèfon: 633 58 7 11

 

 

 

L'espai Rocaviva està situat entre la Cerdanya i l'Alt Urgell, prop del poble de Músser, d'on és l'artista en Climent Olm. Rocaviva es defineix com un laberint màgic, un portal de Terraíndia, que s'estén fins el fons de la vall. Dins l'espai escultòric s'hi troben més de 600 escultures esculpides en pedres totes elles situades al mig del bosc: mandales, cares, geometries asimètriques... L'indret està catalogat com a Patrimoni Monumental de Lles de Cerdanya i de Pont de Bar. L'any 2010 fou declarada Bé Cultural d'Interès Local. Cal reserva.

Rocaviva, un laberint màgic

En Climent Olm és l'artista que va idea les gairebé 600 escultures que hi ha dins el laberint màgic. Passejant per l'espai anireu trobant les seves múltiples obres i descobrir-hi els missatges d'aquestes, plenes de simbolisme, i també d'espiritualitat, humanisme, ecologisme i llibertat. Les escultures és va realitzar en 1986 i 2013, quan va haver-ne de marxar. El projecte va quedar abruptament aturat, casa i camins abandonats.

Rocaviva, un laberint màgic

pedres màgiques

Si feu un tomb pel web de Rocaviva veureu diferents escultures, totes elles situades en bonics indrets dins del bosc o en prats de muntanya. Un dels temes més recurrent és la representació de mans obertes i també de mandales, tot i que també la representació de rostres, harmonitzant asimetries i posant especial èmfasi en els ulls.

Rocaviva, un laberint màgic

L'entorn, plantejat com un espai per a la reflexió, contacte amb la natura i retrobament personal, cerca una fusió entre l'art i el paisatge del voltant. L'indret es difon a través de l'Associació Cultural Rocaviva, d'utilitat social i sense afany de lucre.  L'any 2017 es va reobrir al públic.

Rocaviva, un laberint màgic

Mapa localització Rocaviva

mapa rocaviva
AQUÍ  teniu informació d'horaris i preus. Cal fer reserva

 

Rocaviva, un laberint màgic

 

Rocaviva, un laberint màgic

 

Rocaviva, un laberint màgic

Activitats per a famílies, grups o escoles a Rocaviva

Rocaviva, un laberint màgic

 

Consulteu la possibilitat de pintar, amb guixos de colors, alguna de les pedres.

Recordeu trucar abans d'anar-hi. Reserves i preus.

etiquetes: