Quaderns d\'estiu Castellnou Edicions

Què fem?

Els ponts de Cala Canyet a Santa Cristina d’Aro

  1. Home
  2. »
  3. Els ponts de Cala Canyet a Santa Cristina d’Aro
adreça:
Santa Cristina de Aro, Baix Empordà (el)

 

 

 

Els ponts de Cala Canyet a Santa Cristina d'Aro estan a la bonica Cala Canyet. Una cala d'aigües clares que té com a tret diferencial de la resta de les de la a Costa Brava uns ponts de pedra que introdueixen als caminants cap a dins el mar. Són una mena de passarel·les que uneixen els esculls de roques naturals. Són estretes sense cap tipus de protecció ni baranes, per tant, no són recomanades per a nens molt petits o persones que pateixin vertigen. Les hem portat aquí perquè l'entorn i el camí fins el mirador de la glorieta són sempre interessants de contemplar.

 

ATENCIÓ!!!  Ens acaben d'informar que els ponts estan en molt mal estat i no és possible passar-hi. Si que podeu fer la resta de la ruta. (agost 2021)

 

Els ponts de Cala Canyet a Santa Cristina d'Aro. Com arribar-hi

  • Per anar a Cala Canyet cal agafar la carretera de la costa, la GI-682, que va de Sant Feliu de Guíxols a Tossa de Mar.
  • A mig camí de la carretera GI-682 es troba el desviament que va a a la urbanització Rosamar. La urbanització té l'accés restringit per una barana, però si pot accedir sense massa dificultats
  • Seguir el camí fins arribar al restaurant on, a l'aparcament, es pot deixar el cotxe.
  •  Arribar-se fins a la platja del Canyet (la platja té el mateix nom que la cala).
  •  Vorejar la platja per la part de la dreta fins arribar a les roques de la punta Canyet. Seguir el caminet de pedra fins arribar a la part més alta, la del mirador amb la seva glorieta de fusta.
  • Seguir el caminet, ara ja de baixada, fins arribar a la Cala Canyet. Un cala petita i molt bonica.
  • Novament cal vorejar la cala pel camí empedrat fins arribar als esculls i al bonic Pont de Canyet.

 

Curiositats

A la urbanització hi ha una escultura de l'Ava Gardner, igual que que la hi ha a Blanes.

 

 

 

 

Save