baner tram baix

Què fem?

Passeig Fluvial del Mogent a Montornès del Vallès

  1. Home
  2. »
  3. Passeig Fluvial del Mogent a Montornès del Vallès
adreça:
Avingua Ernest Lluch - Montornès del Vallès Vallès Oriental (el)
coordenades: 41.546104 / 2.2635507

 

 

El Passeig Fluvial del Mogent a Montornès del Vallès és l'últim tram del riu abans no arriba a l'aiguabarreig amb el riu Congost, donant pas al riu Besos. Al seu pas per municipi s'ha condicionat un camí paral·lel al riu on s'hi pot trobar una petita zona de pícnic i la font de Santa Caterina. Seguim el tram de l'itinerari fet des de Som de pícnic. Es tracta d'una excursió fàcil per fer amb nens.

Passeig Fluvial del Mogent a Montornès del Vallès

passeig fluvial del mogent a montornes

El sender voreja el marge esquerre del riu i enllaça amb l'avinguda d'Ernest Lluch i la font de Santa Caterina. A l'alçada del pont construït que uneix Montornès i Montmeló es troba l'aiguabarreig, el punt on s'uneixen els dos rius, el Congost i el Mogent. En aquest punt neix el riu Besòs.

passeig fluvial del mogent a montornes

Aquest entrada l'hem fet a partir de l'entrada del blog som de pícnic. del 2019 de la zona de pícnic del  passeig fluvial.  A l'enllaç trobareu més fotos i una descripció de com arribar-hi. D'aquesta manera hem volgut aprofitar la col·laboració per afegir una nova entrada a totnens com a parcs fluvials i rutes d'aigua perquè us sigui més fàcil de trobar. A l'enllaç teniu moltes fotos que us permeten veure l'entorn.

passeig fluvial del mogent a montornes

Hi trobareu una petita zona de pícnic amb 3 talues de fusta en un espai petit però suficient per fer una parada.

Parc Fluvial del Mogent a Vilanova del Vallès

Camí Fluvial del Mogent

El Parc Fluvial del Mogent a Vilanova del Vallès es troba a l'entrada del poble i es va inaugurar al maig de 2022.  El parc es ideal per a passejar al costat del riu i gaudir de les diferents zones i equipaments infantils i per a practicar esport o fer un tomb en bicicleta. Hi trobareu cartells informatius especificant la fauna que hi habita. Aquest és un dels trams del Camí Fluvial del riu Mogent

Camí Fluvial del riu Mogent (tot)

El traçat del camí fluvial del Mogent s’inicia al terme municipal de Dosrius i finalitza al terme municipal de Montornès del Vallès on enllaça amb el camí fluvial del riu Besòs. El traçat discorre d’est a oest pels municipis de Dosrius (comarca del Maresme), Vilalba Sasserra, Llinars del Vallès, la Roca del Vallès, Vilanova del Vallès i Montornès del Vallès. (veure ruta wikiloc)

 

 

 

INSTAGRAM