1. Home
 2. »
 3. Palau de la Música Catalana
adreça:
C/ Palau de la Música, 4-6, Barcelona Barcelonès (el)

 

 

 

 

El Palau de la Música Catalana és un dels gran meravelles arquitectòniques del Modernisme. Un indret simbòlic per als catalans i un admirat edifici a nivell mundial. Podreu admirar la única sala de concerts que també és Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.  La visita es pot fer de manera lliure amb un audioguia o acompanyats d'un guia que us explicarà i mostrarà els petits tresors arquitectònics que s'hi troben.

 

 

 

Palau de la Música Catalana

Palau de la Música Catalana

Meravella de l'arquitectura modernista, Patrimoni Mundial de la Humanitat UNESCO des de 1997, obra de l'arquitecte Lluís Domènech i Montaner. Vitralls que inunden les sales de llums de colors vívids... El Palau de la Música és tan important com baluard de la cultura catalana com per la seva arquitectura. I això és dir alguna cosa, perquè és una obra mestra arquitectònica. Utilitza llum natural per il·luminar l'interior amb vitralls i mosaics. L'efecte és com estar dins d'una caixa de música (especialment si estàs aquí per a un concert).

 

Visita lliure amb audioguia

 • Viu l'experiència de descobrir una de les sales de concerts més impactant del món amb aquesta visita al Palau de la Música de Barcelona
 • Enriqueix l'experiència amb una audioguia multimèdia i aprèn fets de la història de Barcelona durant la visita
 • Sent l'emoció de contemplar la sala de concerts modernista i entén per què la UNESCO va declarar el Palau Patrimoni Mundial de la Humanitat

Aquesta visita lliure de l'imponent Palau de la Música et deixarà amb la boca oberta mentre explores els espais magnífics que s'hi troben. Sens dubte, una visita imperdible per als amants de la música i de l'arquitectura.

Què s'inclou la visita lliure

 • Entrada immediata al teu smartphone
 • Entrada al Palau de la Música Catalana
 • Audioguia multimèdia descarregable a l'smartphone amb explicacions, imatges, música i vídeo (disponible en català, castellà, anglès i francès)

 

Visita guiada Palau de la Música

Palau de la Música Catalana

 • Explora l'única sala de concerts que també és Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, incloent-hi la gran sala de concerts.
 • Gaudeix de l'obra mestra d'Art Nouveau de Lluís Domènech i Montaner.
 • Al final de la gira, escolta una selecció musical tocada a l'òrgan que dóna a la gran sala de concerts.

El Palau de la Música Catalana és una obra mestra de luxe de l'Art Nouveau català. Uneix les arts decoratives de l'escultura, el mosaic, els vitralls i la ferreria per proporcionar un entorn elevador per als concerts que s'hi celebren regularment. Aquesta visita guiada t'endinsa en aquesta joia del Modernisme barceloní.

Si pensaves que Gaudí era l'arquitecte preferit de Barcelona, tens raó. Però certament no és l'únic individu que ha fet aportacions a la capital catalana. El Palau de la Música, de Lluís Domènech i Montaner, és tan fantàstic i ric en detalls com qualsevol altre del més famós Gaudí.

Entre els plats forts de la gira hi ha la Sala d'assaig, la Sala Lluís Millet i la gran final: una mostra musical a l'òrgan a l'espectacular Sala de concerts.

 

Què s'inclou la visita amb guia

 • Entrada immediata al teu smartphone
 • Entrada al Palau de la Música Catalana
 • Visita guiada en anglès, castellà, francès, italià o català

 

 

Altres llocs d'interès

+ activitats familiars

+ Barcelona amb nens

 

INSTAGRAM