Quaderns d\'estiu Castellnou Edicions

Què fem?

Museu El Cau del Tauró

  1. Home
  2. »
  3. Museu El Cau del Tauró
adreça:
Carrer de la Muralla, 23 - L'Arboç Baix Penedès (el)
coordenades: 41.2664979 / 1.6030979
obert: cal trucar per anar-hi - 977 167 725 - 600 742 178

 

 

 

El Cau del Tauró és l'únic museu monogràfic sobre el món del tauró d'Europa. Acull la col·lecció més important d'Europa i la tercera del planeta sobre el món del tauró. Hi ha taurons dissecats, mandíbules, dents i més de 100 espècies d'aquest formidable i temut animal. Una visita interessant per fer amb nens.

Museu del Cau del Tauró a l'Arboç

Museu del Cau del Tauró a l'Arboç

El Museu del Cau del Tauró és el primer museu de la seva temàtica a tot Europa i el tercer en l'àmbit mundial. Ofereix al visitant fins a 80.000 peces relacionades amb el món del tauró, entre les quals hi ha taurons dissecats, mandíbules, dents i més de 100 espècies d'aquest formidable i temut animal. (info)

El museu es divideix en tres espais ben diferenciats:

Museu del Cau del Tauró a l'Arboç

El collage l'hem fet a partir de diferents fotos trobades a internet: Radio Arboç - El Mundo - Vilaweb - blog Que t'anava a dir

  • zona de museu: amb les vitrines i estanteries.
  • zona d'oci i debat, on el visitant es podrà delectar amb un audiovisual, podrà observar taurons vius i ous de tauró i podrà realitzar fotografies i adquirir tota una gamma de records a la botiga del museu.
  • zona d'estudi i fons documental i fòssil on els investigadors, biòlegs i paleontòlegs podran disposar del fons fòssil i documental, microscopis i aparells informàtics.

Entre altres peces, s'hi exposa el tauró gris de dos metres que va ser capturat a la platja del Miracle de Tarragona l'estiu del 2007.

Cal trucar abans d'anar-hi 600742178

 

Altres llocs d'interès