baner tram baix

Què fem?

Museu del cinema de Girona

  1. Home
  2. »
  3. Museu del cinema de Girona
adreça: C/ Sèquia, 1
adreça:
Girona Gironès (el)
coordenades: 41.983624 / 2.822338
Club Súper3: NO. Gratuït menors de 14 anys.
telèfon: +34 972 412 777
correu electrònic: info@museudelcinema.cat

 

 

 

Museu del Cinema-Col·lecció Tomàs Mallol, també conegut com el Museu del cinema de Girona s'ubica a l'edifici de la Casa de les Aigües. Un edifici del segle XIX que havia estat seu de la companyia d'aigües de la ciutat. El Museu, és una institució permanent, sense ànim de lucre, oberta al públic com un espai de participació científica, cultural i lúdica dels ciutadans. La seva visita és força dinàmica amb audiovisuals i molts aparells permet veure l'evolució i història del món del cinema. S'hi organitzen activitats pensades per a públic en general i també de caire familiar.

 

 

Museu del cinema de Girona

Museu del cinema de Girona

Us convidem a conèixer els ginys que van deixar bocabadats els nostres rebesavis, veniu a veure com eren les primeres projeccions de cinema, deixeu-vos fascinar pels espectacles d'imatges en moviment que han fet somniar els espectadors de totes les èpoques. Una visita recomanada per a tots els públics.

  • Podeu anar de sala en sala per descobrir com ha anat evolucionant i transformant-se el cinema. Des de les tècniques més senzilles a les més modernes. Des dels ginys de l'inici als nostres dies.
  • La visita la podeu fer guiada, tots els diumenges a les 11:30. Cal reserva.
  • Primer diumenge de mes jornada de portes obertes.

 

El Museu, una proposta educativa per a escoles

Consulteu les activitats i tallers adreçats als grups escolars. També s'ofereixen activitats i tallers adreçats a grups de casal, esplai o grup.

Teniu propostes com cinema mut, la llanterna màgica, ombres al cinema... Veure més.

Un aniversari de pel·lícula!

Celebreu la festa d'aniversari i sereu els protagonistes de la vostra pel·lícula. La iniciativa està adreçada a nens de 7 a 11 anys i és necessària la presència d'un adult.

Activitat en la que coneixerem el fascinant i màgic món del cinema mut. Descobrirem personatges cabdals de la seva història com ara Charles Chaplin, Buster Keaton o Harold Lloyd. Jugarem i experimentarem amb el llenguatge del nostre cos per poder després fer una petita escena de cinema mut.

 

Què inclou l'entrada al cinema de Girona?

  • Entrada al museu
  • Entrega immediata del tiquet- Entrada al teu smartphone
  • Cancel·lació gratuïta inclosa: cancel·la fins a les 23:59 del dia anterior a la visita

 

 

 

+ activitats Gironès