MAC Ullastret – Museu d’Arqueologia de Catalunya

  1. Home
  2. »
  3. MAC Ullastret – Museu d’Arqueologia de Catalunya
adreça: Afores s/n Puig de Sant Andreu
adreça:
poblat iberic d'ullastret, Ullastret, Baix Empordà (el)
telèfon: 972 17 90 58
correu electrònic: macullastret.cultura@gencat.cat

 

 

 

El MAC Ullastret forma part del Museu d'Arqueologia de Catalunya. El jaciment està situat al Puig de Sant Andreu, a tocar del municipi d'Ullastret, i té més de 2.500 anys d'història. És el poblat ibèric més gran de Catalunya i se'l considera com una autèntica ciutat ibèrica. Va ser la capital de la la tribu ibèrica que els autors antics van anomenar indigets. A uns 500 metres al nord-est del jaciment es troba el poblat de l'Illa d'en Reixac, coetani i amb el qual van constituir una única comunitat. Es pot visitar el jaciment, el museu i participar en les activitats que hi ha programades.

 

 

MAC Ullastret - Museu d'Arqueologia de Catalunya. Què hi trobareu?

MAC Ullastret - Museu d'Arqueologia de Catalunya

  • Jaciment:  Fes una visita virtual al jaciment
  • Museu monogràfic: El Museu d'Ullastret explica la cultura ibèrica a la zona nord-est de Catalunya, a través de les excavacions fetes als jaciments que formen el Conjunt Arqueològic d'Ullastret.
  • Aprèn: Al Museu hi trobareu una oferta didàctica pensada per a escoles però també per als púbic en general. Consulteu les visites didàctiques o els tallers didàctics.
  • Agenda: si teniu pensat anar al Museu us recomanem consultar l'agenda per mirar si coincideix amb algunes de les activitats que s'hi fan. Teniu activitats familiars, visites guiades i visites teatralitzades.
  • Jornades de Portes Obertes: L'últim dimarts de cada mes entre els mesos d’octubre i juny i els dies següents (sempre que no s'escaigui en dilluns).
  • Dilluns tancat.
  • Preus i horaris. Consulteu a la web, hi ha descomptes segons grups o edats.

 

Altres llocs d'interès

El Trenet de la Vall d’Aro
Excursions en família: Castell del Montgrí
Excursions en família: La Resclosa d’Ullà Parc de Torroella de Montgrí

sortir amb nens al Baix Empordà