Què fem?

Vila Romana dels Munts

  1. Home
  2. »
  3. Vila Romana dels Munts
adreça:
Passeig del Fortí, s/n - Altafulla Tarragonès (el)
coordenades: 41.135198 / 1.3838987
Club Súper3: No - < de 16 anys gratuït
tipus visita: lliure / guiada

 

 

 

 

 

La Vila Romana dels Munts és una de les viles aristocràtiques més ben conservades de la Hispània romana. Situada en un marc incomparable proper a la platja, els habitants d'aquesta residència de camp gaudien de la tranquil·litat de la vida rural i la bellesa de l'entorn, sense deixar de banda el luxe i el refinament.

 

Vila Romana dels Munts

Vila Romana dels Munts

La vila és una gran casa destinada a l'oci i al lleure de les elits de Tàrraco. Segurament punt de trobada de gent poderosa que jugava un paper clau en les relacions socials, polítiques i econòmiques. Té els seus inicis del segle II dC C., i està situada a uns 12 quilòmetres de Tàrraco.

 

Vila Romana dels Munts

(foto recreació de mosaics)

El lloc escollit va ser el vessant d'un turó proper a la platja. Un lloc perfectament comunicat per via terrestre o marítima fins a Tàrraco, proper al riu, amb unes vistes excepcionals sobre el mar i un clima agradable durant bona part de l'any. Un lloc que encara avui dia continua sent idíl·lic.

Consulteu AQUÍ la programació d'activitats del MNAT. Podeu fer una visita guiada o de manera lliure.

*fotos del MNAT

 

*Podeu comprar l'entra només al recinte o fer-ho amb un passi conjunt a 29 museus i monuments de Catalunya.

 

Passi anual a 29 museu i monuments de Catalunya

de Bat a Bat pel Patrimoni cultural de Catalunya

Passi anual per a museus i monuments històrics de Catalunya

Amb el Passi anual per a museus i monuments històrics de Catalunya podreu entrar fins a 29 instal·lacions culturals tantes vegades com vulgueu amb l'entrada de temporada. S'hi inclouen MAC Empúries, MAC Tarragona, Sant Pere de Rodes, Museu d'Art de Girona, Museu de la Ciència i de la Tècnica, i Castell de Miravet... i la Vila Romana dels Munts. Des de les Terres de Ponent fins a les Terres de l'Ebre, i des dels cafès de Girona fins als mercats de Barcelona, endinseu-vos en algunes històries extraordinàries i tresors culturals únics. Menors de 16 anys entrada gratuïta.

Podeu comprar el passi a través de totnens.

 

+ Tarragonès amb nens

+ museus amb nens

 

INSTAGRAM