Font d’Abril a Santa Eulàlia de Ronçana

  1. Home
  2. »
  3. Font d’Abril a Santa Eulàlia de Ronçana
adreça:
Camí de Caldes, 140 Santa Eulàlia de Ronçana, Vallès Oriental (el)

 

 

 

La Font d'Abril està situada en un bonic paratge molt a prop del centre del municipi de Santa Eulàlia de Ronçana al Vallès Oriental. La font d'Abril té una bonica estructura de pedra i ha estat restaurada fa relativament poc. Tot i així, un cartell informa que l'aigua no és potable. La font està dins una arcada de pedra i l'aigua brolla a través d'un sol broc per caure en una pica. En la mateixa estructura de la font hi trobem dos bancs de pedra. La Font d’Abril a Santa Eulàlia de Ronçana està ubicada en dins un bonic i espès bosquet on hi predominen alzines, pollancres i un immens castanyer.

 

Font d’Abril a Santa Eulàlia de Ronçana. Com arribar-hi

La Font d’Abril a Santa Eulàlia de Ronçana

Des del mateix poble cal agafar el carrer Camí de Caldes. Un carrer que passa per la Urbanització de Sant Joan i continua fin la Urbanització de la Font d'Abril. Seguir caminant fins l'alçada del número 140. Al davant hi ha una zona de bosc que és on es troba la font en un accés fàcil. Un cartell informatiu indica la direcció, cal baixa només uns quants metres per arribar-hi.

 

Què hi podem veure?

La Font d’Abril a Santa Eulàlia de Ronçana

  • L'aigua que sobra de la font va a parar a una bassa artificial feta de lona. S'utilitza com a petit estany on els animals hi poden anar a beure aigua.
  • Al costat de la font es troben les restes d'un antic poblat preromà del segle II aC amb força material ceràmic.

 

Altres llocs d'interès

Parc de l’Arborètum, l’Arbreda del Montseny
Ruta de la riera de Vallfornès amb nens
Excursions en família: descobrint els voltants de Gualba

sortir amb nens al Vallès Oriental

 

 

 

 

Save

Save

Save