Què fem?

IKONO Barcelona Experiència Immersiva

  1. Home
  2. »
  3. IKONO Barcelona Experiència Immersiva
adreça:
Gran Via de les Corts Catalanes, 373- 385 - Barcelona Barcelonès (el)

 

 

 

 

lKONO Barcelona està situat al Centre Comercial Arenas, Planta 3. L'experiència és un viatge inoblidable d'1 hora a través de més de 10 sales immersives i experiències que desencadenaran la teva creativitat. Participaràs en instal·lacions d'art interactives que combinen estímuls sensorials i tecnologia per evocar una sèrie d'emocions i proporcionar el teló de fons perfecte per a instantànies dignes d'Insta. IKONO Barcelona Experiència Immersiva és una proposta lúdica per fer en família.

 

 

 

IKONO Barcelona Experiència Immersiva

IKONO Barcelona Experiència Immersiva

IKONO és una experiència única on recorreràs diferents mons i podràs deixar-te portar al màxim pels teus sentits. Fes volar la teva imaginació i gaudeix del viatge. L'activitat està pensada per a totes les edats. El recorregut té una durada aproximada d'una hora i es desenvolupa a través de més de 10 sales diferents que repliquen l'emoció de viatjar sense haver de moure't de la ciutat.

IKONO Barcelona Experiència Immersiva

IKONO Barcelona Experiència Immersiva

Important!

Es dona prioritat als visitants amb reserves, per aquest motiu es recomana comprar les entrades amb anterioritat. Si no tens entrada, només podràs entrar si hi ha disponibilitat en aquest moment. Si us plau, arriba puntual per mantenir el flux de persones. Si arribes més de deu minuts després de la teva hora reservada, no podrem garantir la teva entrada programada.

 

 

 

+ activitats a Barcelona