Què fem?

Font Bordonera

  1. Home
  2. »
  3. Font Bordonera
adreça:
Carretera D'Organyà A Montanissell, Coll de Nargó Alt Urgell (l')

 

 

 

La Font de la Bordonera està situada en una bonica zona de lleure a tocar del riu Fontanet. Situada a una hora de camí, a peu, de la vila d'Organyà, però dins del terme municipal de Coll de Nargó, en el terme que fou de Montanissell. Aquí hi neix el riu Fontanet un riu que acostuma a portar un cabal d'aigua. La zona de lleure disposa de diferents zones amb taules de pícnic i un espai per a barbacoes.

 

La Font Bordonera

arees de picnic del alt urgell

Disposa de dues zones de pícnic ben diferenciades. En la primera les taules son de color verd i estan repartides en dos espais diferents que baixen a la zona del riu. Una segona zona de pícnic, on també hi ha barbacoes, les taules estan disposades en un espai més obert i allargat. En aquest segon espai hi trobareu fins a 13 taules de pícnic. Us recomanem que seguiu l'enllaç de som de pícnic on podreu veure més fotos.

El naixement del riu Fontanet

El naixement del riu Fontanet font bordonera 01

Un indret de llegenda i amb abundant pedra tosca. (fotos Ramon Solé)

El naixement del riu Fontanet font bordonera

El riu porta sempre força aigua i presenta un aspecte bonic ple de petits salts i gorgs gràcies a l'erosió de la pedra calcària.

 

Muntanya de Santa Fe d'Organyà. Excursió amb nens

Si seguiu la carretera de Montanissell arribareu a Cal Fontanet, des d'aquí podeu fer l'excursió fins el cim de la Muntanya de Santa Fe d'Organyà on hi ha la petita ermita del mateix nom.

Muntanya de Santa Fe d'Organyà

AQUÍ us deixem la ruta per si us entren ganes de caminar. Itinerari lineal de 3,6Km.

 

Altres llocs d'interès

rutes a fonts

Alt Urgell amb nens

Alt Pirineu i Aran amb nens