Què fem?

Els ponts de Viladrau

  1. Home
  2. »
  3. Els ponts de Viladrau
pont del Molí de Baix
pont de la Noguerola
pont Fabregues
pont de Can Pau Moliner
pont del Molí de Baixpont de la Noguerolapont Fabreguespont de Can Pau Moliner
adreça:
Viladrau Osona

 

 

 

 

Visitar els ponts de Viladrau és una manera singular de descobrir racons bonics del municipi. Des de la web de turisme en senyales quatre. Pont de Fàbregues, Pont del Molí de Baix i el pont de Can Pau Moliner, tots tres sobre la riera Major. El quart, el pont de la Noguerola, travessa la riera de Sala. Hi podeu arribar des del mateix ajuntament, un cop a cada indret gaudiu de l'aigua i de l'entorn. Mireu la ruta de les 7 fonts.

 

els ponts de Viladrau, atractius racons del municipi.

aigua a Viladra

Viladrau, municipi amb més de 200 fonts.

  • Pont de Fàbregues:  a 10 minuts, en cotxe, de la Plaça Major. És un dels pocs indrets on la Riera Major esdevé lluminosa i el bosc de ribera no la cobreix. Hi trobareu tranquils espais per a refrescar-se els calorosos mesos estivals.
  • Pont del Molí de Baix: a 20 minuts de la Plaça Major. Situat al costat de la casa del moliner, es pot veure aigües amunt el saltant de l’aigua de l’antiga presa i, pocs metres més avall, les restes de l’antic molí a tocar d’un bell gorg.
  • Pont de Can Pau Moliner: a 40 minuts de la Plaça Major. Senzill i elegant queda mig amagat per els verns i els avellaners que li fan ombra.
  • Pont de la Noguerola. a 60 minuts de la Plaça Major. Pont medieval amb barana baixa com a salva rodes per als carruatges. Formava part de l’antic camí ral de Viladrau a Vic i Barcelona fins que es va arranjar la nova carretera pels volts de 1910.

els ponts de viladrau

Tots els ponts de Viladrau estan catalogat dins l’Inventari del Patrimoni Arquitectònic Català.

 

Altres llocs d'interès

+ activitats i rutes per Osona

+ activitats i rutes Catalunya Central