Què fem?

Cova Gran de Santa Linya

  1. Home
  2. »
  3. Cova Gran de Santa Linya
adreça:
aparcament coves Santa Linya - Les Avellanes Noguera (la)

 

 

 

La Cova Gran de Santa Linya és un indret curiós i bonic. Es tracta d'una cova amb una gran obertura les parets de les quals son ideal per fer escalada. Dins de la cova també s'hi fan investigacions arqueològiques durant determinades èpoques de l'any. L'excursió des de l'aparcament és un passeig per pista d'uns deu minuts, cosa que fa que si esteu per la zona, sigui interessant passar-hi. Recordeu que des del poble teniu l'excursió fins el Balconet de Santa Linya, sobre el pantà de Camarassa.

 

Cova Gran de Santa Linya

cova gran de Santa Linya

La Cova Gran de Santa Linya és un lloc molt valuós per a l'escalada de dificultat i està reconegut a escala internacional. Encara que vosaltres no hi aneu per escalar l'impressionant forat de la cova, les parets i l'entorn, si esteu per la zona, val una visita.

Balconet de Santa Linya

Balconet de Santa Linya

Balconet de Santa Linya - El recorregut transcorre a través d'espais naturals per un camí antic i pista forestal fins al mateix balconet. L'accés està perfectament senyalitzat. A la part de baix es pot veure la línia de tren de Lleida a La Pobla de Segur, el Tren dels Llacs.  foto @Emili Vilamala treta del facebook de Catalunya Experience

 

Altres llocs d'interès

 

La Noguera amb nens

Terres de Ponent amb nens

+àrees de pícnic